Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez već nekoliko dana uživaju na krstarenju na luksuznoj jahti.

Zajedno s njihovom djecom uživaju na Sardiniji, a sada su ih paparazzi uspjeli uslikali u blizini obale. Georgina se najprije na jahti pojavila u kratkom sportskom kompletiću hlača i topa, a potom se skinula u crni badić i na ležaljkama sunčala s nogometašem.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo na krstarenju na Sardiniji
CIAO PIX / SHUTTERSTOCK / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA 

Minijaturni kupaći kostim pokazao je svaki dio njezinog tijela koje je često na meti komentara javnosti, a iako su je fotografirali u izdanju koje otkriva svaku sitnicu, ona izgleda fenomenalno.

Georgina Rodriguez u badiću na jahti
CIAO PIX / SHUTTERSTOCK / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA 

Georgina Rodriguez na jahti u badiću
CIAO PIX / SHUTTERSTOCK / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA 

Naime, iako se mnogi slažu da je Argentinka ljepotica s oblinama, svjesni su da to sve nije produkt prirode. S Cristianom je od 2016. godine, a četiri godine prije nego ga je upoznala, počela se baviti modelingom. Fotografije iz tog vremena dokazuju da je povećala grudi, a neki komentiraju da je i lice doradila sitnim korekcijama kao što su botoks, povećanje usana filerima i smanjivanje nosa.

Ipak, ništa od toga Georgina nije nikada potvrdila, ali se jednom prilikom dotaknula svog prijašnjeg izgleda. 'Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Nitko pri mom rođenju ne bi rekao da ću biti lijepa. Uvijek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Nitko nije savršen, ali smo unikatni', istaknula je tom prilikom.

Poznato je da se Georgina o svom fizičkom izgledu itekako brine u teretani, kao i da je bivša plesačica, a tijelo koje pokazuje na Instagramu, takvo je i u realnosti.

Zgodna Georgina ponosna je na svoje obline te ih često ističe na društvenim mrežama, a kako je izgledala nekada, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Georgina Rodriguez svoj je izgled doradila estetskim i plastičnim korekcijama.