Pjevačica i glumica Ana Uršula Najev nastupila je na Splitskom festivalu, gdje je zapjevala pjesme 'Ča će mi Copacabana' Olivera Dragojevića i 'Nima Splita do Splita' Tereze Kesovije.

'Jedan Oliver i jedna Tereza. Moram priznati da mi je ovo bio jedan od najljepših, ali i najstresnijih nastupa. Imala sam ogromnu tremu, kakvu nisam osjetila od kad sam bila klinka. Bio mi je prvi nastup na Prokurativima. Pjevam u svom gradu, najljepše i najteže, a i bila sam na rubu da odem na hitnu, 'pod fibrom' promukla i bolesna, ali vjerovala sam da će me naši ljudi napuniti energijom i tako je i bilo, to je odlika Splita, publika je bila sjajna. Mislim da je ovo jedan fantastičan program', priznala je Ana za 24 sata da je imala tremu.

Otkrila je da je nećemo gledati na natjecateljskoj večeri.

'Ovo je trenutak kad shvatiš zašto si nešto toliko dugo odgađao, rekla sam to i na bini, ne mogu glazbu shvatit kao natjecanje, ali nikad ne reci nikad', rekla je.

Glumica se osvrnula i na glasine o vezi s kolegom Momčilom Otaševićem.

'Toliko sam umorna od te teme i toliko mi je to sve suludo...Zahvalna sam za svaku pozitivnu i negativnu stvar u životu i evo, ovo me naučila strpljenju i tu sam sazrela, shvatila sam da se protiv nekih stvari ne mogu boriti', rekla je.