Mnoge su domaće zvijezde bile na otvaranju novog Petram Resorta u Istri, a među njima, na događaju je uživala i pjevačica Maja Šuput.

Zablistala je u baby rozoj haljini visokog proreza na desnoj nozi koju je uskladila s bež štiklama, a kosu je podignula u visoku pundžu. Upravo je otamo objavila fotografiju s kolegicom Ninom Badrić i glumcem Goranom Bogdanom.

'The party s mojom sexy Ninom Badrić i naj cool tipom ikad Goranom Bogdanom. Sliku je opalio ni manje ni više nego gradonačelnik Pule, kojeg smo udavili da nije dobro slikao, ali eto nije ispalo loše', napisala je Maja na svom Instagramu.

A iako nije bio na zabavi, s Majom je na kratak put došao i njezin sin Bloom Tatarinov, kao i njezin suprug Nenad Tatarinov.

Mališan je tako danas bio budan od ranog jutra, a s njime i Maja.

Bloom Tatarinov budan u sedam ujutro
Instagram 

Bloom Tatarinov s kruhom u ruci
Instagram 

'Tata spava, sedam ujutro je, Bloom. Samo ti ja smo budni u sedam ujutro. Idemo po kavu?', upitala je Maja Blooma u videozapisu u kojemu se vidi kako njezin sin šeta po sobi u pidžamici. Nakon što je Bloom veselo reagirao na Majin prijedlog, ona je kratko rekla: 'Da, tako se i ja se veselim kavi...'.

U sljedećem videozapisu Bloom je šetao na terasi resorta i nosio si doručak koji se Maji baš i nije svidio.

'Mogu li samo vidjeti što si to uzeo sada? Baš ovaj tost koji nitko nije ni ispekao ni ništa... Aha, malo ćeš sebi ti odmoriti. S pogledom. Je li ti fin ovaj tost? Mogu li ti dati nešto bolje, molim te?', upitala je Maja Blooma koji je ponosno držao svoje dvije šnite kruha.

Više fotografija Blooma i Maje, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov na otoku