Iako u braku nisu već devet godina, mnoge ta vijest iznenadi kada vide da su bivši supružnici Vlado Kalember (70) i Ana Rucner (40) u odličnim odnosima. Violončelistica i pjevač zajedno imaju sina Dariana, koji će ovog ljeta napuniti 17 godina, a za njega su spremni napraviti sve. Vlado je svojedobno ispričao da mu je žao što svi nakon rastave brake na slijede njihov primjer jer se može biti prijatelj i kad pukne ljubav. 

Vlado Kalember i Ana Rucner imaju sina Dariana
Instagram 

'Meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka', ispričao je za Avaz

Vlado Kalember u studiju
Instagram 

Dijete mu je nešto najljepše što mu se dogodilo. 'Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost', zaključio je Vlado, koji je ispričao kako postoji mnogo zabluda i predrasuda o njemu iz prošlosti. Najveća od njih je da je bio veliki zavodnik, stoga je objasnio o čemu se radi. 

Ana Rucner i Vlado Kalember ostali su prijatelji nakon razvoda
Story 

'S kim god bih popio kavu, to bi svi prenijeli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i 'prišiveno'. Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara', komentirao je Vlado.

Ana i Vlado upoznali su se u Splitu gdje su oboje nastupali, vjenčali su se u tajnosti 2006. godine, a ubrzo su dobili i sina Dariana. Brak je potrajao osam godina pa su razvod sporazumno zatražili 2014. godine.

Ana Rucner na Jamajci proslavila 40. rođendan
Privatni album