Pjevač Vlado Kalember je već desetljećima jedna od najvećih domaćih zvijezda, a povremeno se i sam voli prisjetiti svojih početaka i ‘starih dana’.

Ovaj put je otišao prilično daleko u prošlost, čak 50 godina, i objavio fotografiju na kojoj vidimo kako je izgledao dok je svirao u školskom orkestru.

‘Evo to sam ja! Sviram fagot u školskom orkestru , a prošlo je samo nešto preko 50 godina . Što je to u smislu vremena? Ništa ! Ionako su prošle prebrzo! Možda se zemlja vrti sve brže oko sebe i oko sunca , pa to zato vrijeme sve brže prolazi ‘, napisao je Vlado uz fotografiju, a sudeći po komentarima izazvao je nostalgiju u svojim pratiteljima.

Vlado na fotografiji nosi odijelo i kravatu, a već tad ima svoju prepoznatljivu dugu kosu. Ono što je teško ne primijetiti je koliko mlada verzija Vlade sliči na njegovog sina Darijana kojeg je dobio u braku s violončelisticom Anom Rucner.

Vlado Kalember i Darijan Kalember jako sliče
Instagram 

Podsjećamo, Ana i Vlado su se u tajnosti vjenčali 2006., a u kolovozu iste godine su dobili sina Darijana. Njihov razvod 2014. godine, nakon osam godina braka šokirao je fanove koji se i dan danas nadaju pomirbi.

Par je i nakon razvoda ostao u odličnim odnosima, a sina, kojeg oboje povremeno pokažu na društvenim mrežama, odgajaju zajedno.

Svaki put kad netko od njih podijeli sliku sa sinom koji danas ima 17 godina, fanovi u komentarima redovito pišu da je mladić isti Vlado. Kolika je sličnost, procijenite sami.

Story arhiva, Instagram Ana Rucner i Vlado Kalember u braku su bili osam godina