Bivša manekenka Janice Dickinson bila je seks simbol, patnja mnogih muškaraca, a žene diljem svijeta divile su se njenoj ljepoti. U nekoliko je navrata s ponosom isticala da je prvi supermodel svijeta, a nedavno je viđena i na otvaranju izložbe u Los Angelesu.

Nažalost, javnost je imala prilike vidjeti da od njezine ljepote nije ostalo gotovo ništa jer su pretjerana upotreba botoksa i plastične operacije ostavile traga na njezinu licu. Prošla je slično kao brojne njene kolegice koje su, na sve načine nastojeći zadržati mladost, izgubile ljepotu i gorko zažalile zbog pretjeranih plastičnih operacija.

Janice Dickinson se unakazila plastičnim operacijama
Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia 

Janice se na ovom eventu pojavila u uskim, crnim kožnim hlačama, dolčeviti u istoj boji i ljubičastoj bundi od umjetne kože, a stajling je upotpunila lakiranim čizmama. Ipak, najviše pažnje privuklo je njezino lice koje manekenka uz pomoć estetskih zahtjeva mijenja više od tri desetljeća.

Janice danas ima 67 godina, može se pohvaliti fit figurom, no s druge strane očito je da je previše puta otišla pod nož. Lice joj je zategnuto do te mjere da Janice jedva drži oči otvorene, dok su joj usta izrazito deformirana.

Janice Dickinson svoje je lice uništila plastičnim operacijama
Profimedia 

Ranih 70-ih Janice je bila jedna od najangažiranijih i najtraženijih manekenki na svijetu, a njezinoj ljepoti, bujnoj kosi, punim usnama i širokom osmijehu divio se cijeli svijet.

Surađivala je s brojnim poznatim brendovima i krasila naslovnice utjecajnih časopisa - samo se na naslovnici 'Voguea' pojavila 37 puta.

No, želja za vječnno mladim izgledom bila je jača od svega, zbog čega se Janice podvrgnula nizu plastičnih operacija i time uništila svoju prirodnu ljepotu.

Janice Dickinson prije plastičnih operacija
Profimedia 

Manekenka je danas u braku sa šest godina starijim psihijatrom Robertom Gernerom kojeg je upoznala 2012. godine na spoju na slijepo.

Upravo je Gerner ovoj dami bila najveća podrška dok se 2016. liječila od raka dojke i prolazila kemoterapije, a nakon što su prebrodili ovu krizu izmijenili su bračne zavjete.

Janice Dickinson u braku je s Robertom Gernerom
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uz Janice se veže i skandal u koji je upleten slavni glumac Sylvester Stallone. Ranih 90-ih Stallone je već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Jennifer Flavin, a tada ju je pismom 'obavijestio' da prekida s njom zbog Janice.

Janice Dickinson i Sylvester Stallone su bili zaručeni 90-ih godina
Profimedia 

Ona je 1994. rodila kćer Savannah, a Sylvester je vjerovao da je ona njegova kći pa je nakon rođenja dobila njegovo prezime. Glumac i Janice bili su zaručeni šest mjeseci, a nekoliko tjedana nakon što je manekenka rodila prekinuli su jer je DNK test pokazao da Stallone nije Savannin otac. Nakon toga Janice je šokirala javnost kada je u svojoj autobiografiji 'No Lifeguard On Duty iz 2002.' otkrila da je spavala s tri muškarca u samo nekoliko dana.

Ispostavilo se da je otac njezine kćeri filmski producent Michael Birnbaum. Janice također ima sina Nathana Fieldsa iz braka s televizijskim producentom Simonom Fieldsom.