U Hotelu Brown Beach House & Spa u Trogiru održan je najjači ljetni tulum, Story Summer Party, na kojem su brojni poznati uzvanici uživali uz najljepši bazen na Jadranu i opuštenoj morskoj atmosferi začinjenoj nastupima glazbenika Jure Brkljače i Alena Đurasa.

Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Albina Grčić, Domenica Žuvela i Žanamari Perčić, a pojavio se i poznati hrvatski novinar Hrvoje Krolo s djevojkom Valentinom Đurić.

'Pratnja mi je Valentina, moja djevojka. Zajedno smo godinu i pol dana, a upoznala nas je zajednička prijateljica. Počeli smo kao prijatelji, a onda se dogodila ljubav', rekao je Hrvoje za Story.hr. 

S obzirom na to da Valentina živi i radi u Istanbulu, gdje uz manekensku, gradi i filmsku karijeru, upitali smo ih kako održavaju vezu na daljinu.

'Posjećujemo se, ja odem dva do tri mjeseca u Istanbul pa se vratim ovdje na mjesec ili dva, ali sve se manje razdvajamo. Sad smo bili tamo mjesec dana i super nam je', kazala nam je Valentina.

Inače, atraktivna Valentina u modnim je vodama od 13. godine, a nosila je revije za kuće Dolce&Gabbana, Alexander McQueen, Fendi, Christian Dior, a krasila je i naslovnicu časopisa Vogue.

Više fotografija sa Story Summer Partyja, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Story Summer Party 2023. godine

Robert Gašpert Story Summer Party 2023. godine

Story Press Story Summer Party 2023