Domaća voditeljica Nikolina Pišek trenutno uživa na putovanju s prijateljicom, bosanskohercegovačkom voditeljicom i novinarkom Dejanom Rosuljaš koja je za nju priredila pravo iznenađenje.

Naime, najprije joj je kupila avionsku kartu za Rim, a nije joj otkrila koja je njihova lokacija leta.

'Koliko je lijep Rim! Zaboravim kako se svaki put oduzmem od silne ljepote i povijesne siline utkane u svaki kamen i pukotinu. Sve je tu s razlogom. I zaboravim koliko u tom gradu postanem živa i zahvalna što sam tu. Od vučice koja je na svojem mlijeku othranila Romulusa do danas - fascinacija poviješću i ljepotom ovog grada na sedam brežuljaka ne prestaje hipnotizirati već 3000 godina. I u epicentru svijeta tada shvatiš koliko je istinita izreka: Rim će trajati koliko traje Colosseum. A kada padne Rim, nestat će i svijet!', napisala je Nikolina uz fotografije iz povijesnog grada.

A nakon njega, Dejana joj je pripremila još jedno iznenađenje, točnije put na novu lokaciju koju i dalje nije otkrila.

'Izlet u Rimu gotov i stigao je prijevoz na sljedeću destinaciju. Ona još uvijek ništa ne zna. Naslućuješ li?', pitala je Dejana Nikolinu, na što je ona odgovorila da 'nema pojma'.

Zatim su se ukrcale na kruzer odakle je Nikolina objavljivala Storyje na kojima se zabavlja.

Nikolina Pišek na krstarenju
Instagram 

'Počelo je ovako', napisala je Nikolina uz videozapis s plesnog podija na kojemu je zaplesala, a potom pokazala kako hoda po palubi kruzera odjevena u crnu pripijenu modnu kombinaciju.

Nikolina Pišek na krstarenju
Instagram 

Drugi dan pokazala je kako na palubi na suncu prijateljica i ona gledaju kino na otvorenom dodavši da putuju na sljedeću destinaciju.

Nikolina Pišek na krstarenju
Instagram 
Nikolina Pišek na krstarenju
Instagram 

'Na dužnosti sam. Ne smetaj', napisala je uz fotografiju na ležaljci gdje je pozirala u kupaćem kostimu leopard uzorka i pokazala svoju savršenu figuru.

Više fotografija prekrasne domaće voditeljice, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Nikolina Pišek