Jesi li ‘tim bikini’ ili ‘tim jednodijelni’?, upitala je pjevačica i influencerica Žanamari Perčić (41) tisuće pratitelja na društvenim mrežama. Pozirala je na kamenu kraj mora, a jednodijelni bikini otkrio je njezino bujno poprsje, istaknuo vitku liniju i isklesane noge. Na račun ovog potonjeg javio joj se i voditelj Dalibor Petko. 

Žanamari Perčić u kupaćem
Instagram 

'Najduže noge', napisao je Petko. On nije bio jedini koji ju je hvalio, tri emotikona vatre ostavila joj je Nives Celzijus. Žanamari je potom objasnila kako ima nešto posebno u jednodijelnom badiću i pojasnila da ga je dala šivati po građi njezina tijela, što se rijetko radi u Hrvatskoj. 

Žanamari Perčić u kupaćem
Instagram 

'Neki Red Carpet feeling, nešto sofisticirano i damski. Prvi put sam dala da mi se izradi jedan po mjeri za snimanje. Čak sam ga već nosila i na večernji event kao body i nije prošao neprimjećen', rekla je Žanamari.

Žanamari Perčić u kupaćem kostimu
Instagram 

Pjevačica je već dvije godine redovita s treninzima, iako je znala vježbati i prije. Nedavno je za Story otkrila svoje najbolje vježbe za stražnjicu, ali i za cijelo tijelo. 

Žanamari Perčić na Story Summer Partyju 2023.
Robert Gašpert 

'Čučanj je nešto što je osnova mog treninga za noge, ali volim sve varijacije te vježbe. Leg press npr., pogotovo kad ga radim s jednom po jednom nogom čuda radi. Volim kosi iskorak i hip thrust sa slobodnom šipkom. Jako volim i trening leđa. Odvojeno treniram različite skupine mišića. Stražnjica dođe 3x tjedno na red. Čim počnete stagnirati u treningu mijenjajte nešto… ili malo pojačajte težine, ili radite super serije umjesto običnih, ili smanjite broj dana u tjednu kad radite određenu skupinu mišića. Ako želite da raste, mišić se mora i odmoriti', ističe.

Koliko Žanamari Perčić ima kilograma
Instagram 

Dodala je da trening doslovno pomlađuje jer potakne tijelo na regeneraciju i vraća hormonalni balans. 'Savjetovala bih odlazak u teretanu po mogućnosti, radije nego trening kući, jer promjena okoline isto motivira', zaključila je. 

Pjevačica pazi na izgled, redovito trenira i zdravo se hrani, a više o njezinom napretku pogledajte u galeriji: 

Privatni album, Instagram Žanamari Perčić trenira svaki dan i pazi na izgled