Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI JOJ ZAVIDE NA SAVRŠENOM TIJELU: Žanamari je jednom otkrila koliko ima kilograma, ali što se i njoj teško natjerati

Žanamari Perčić jednom je otkrila koliko ima kilograma.

 Koliko Žanamari Perčić ima kilograma Izvor: Instagram

Domaća pjevačica Žanamari Perčić, mnogo je puta prozvana hrvatskom 'the body', ujedno i najzgodnijom Hrvaticom.

Na svom Instagramu često dijeli fotografije iz teretane gdje je u posljednjih nekoliko godina 'isklesala' savršenu figuru, a, kako je otkrila u ranijem intervjuu za Story.hr, treninge ne preskače.

Treniram svaki dan i osjećam se odlično, ne samo fizički nego i psihički. Glavna motivacija za ozbiljniji trening bila mi je mentalna ravnoteža i rad na sebi’, rekla nam je tad Žanamari.

Zbog njenog savršenog tijela, često dobiva upite i molbe za savjete oko prehrane i treninga, a jednom prilikom, dok je odgovarala na pitanja obožavatelja na Instagramu otkrila je i koliko kilograma ima pa smo tako imali prilike saznati da na svojih 171 centimetar visine Žanamari teži 63 kilograma.

 Koliko kilograma ima Žanamari Perčić Izvor: Instagram

I tad su je pitali koliko često vježba, a budući da se to događalo u vrijeme pandemije koronavirusa, dok teretane nisu radile, podijelila je svoj režim vježbanja kod kuće, ali i priznala da se ni njoj nije lako natjerati na takve treninge.

 Koliko kilograma ima Žanamari Perčić Izvor: Instagram

U idealnim uvjetima treniram pet puta tjedno. Trenutno su zatvorile teretane pa pauziram. Kod kuće lagano kardio i neke vježbice kad me baaaš spuca volja. Al generalno mi je nemoguće trenirati kod kuće’, zaključila je Žanamari.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image