Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'HRPA LIJEKOVA, TIJELO MI KAŽE DA POD HITNO STANEM': Marco Cuccurin se razbolio nakon 'Plesa sa zvijezdama'

Marco Cuccurin se razbolio nakon 'Plesa sa zvijezdama'.

 Marco Cuccurin uselio prvi namještaj Izvor: Dražen Kokorić

Nakon što je sa svojom mentoricom Paulom Tonković odnio pobjedu u showu 'Ples sa zvijezdama'Marcu Cuccurinu došlo je vrijeme za odmor, a čini se da mu to signalizira i vlastito tijelo.

Nedavno je pokazao fotografiju svojih stopala koje su prekrivene ranama i žuljevima koje je zadobio prilikom višemjesečnih i mukotrpnih plesnih proba.

 Marco Cuccurin pobjednik je 'Plesa sa zvijezdama' Izvor: Nova TV

'Degutantan story, ali ovako izgleda stopalo plesača pobjednika. Rana na ranu, ali sve se isplatilo', napisao je Marco na svom Instagram profilu.

Danas je pak otkrio da se razbolio.

‘Upravo sam zaspao na pet sati bez plana, a ustao s upalom grla. Čini se da će mi sad tijelo vratiti malo i osvetiti se i natjerati me na odmor’, napisao je uz fotografiju iz kreveta.

 Marco Cuccurin se razbolio Izvor: Instagram

Kasnije je objavio i fotografiju s većim brojem raznih lijekova.

‘Kreće novi antibiotik i hrpa lijekova, Marco je za promjenu bolestan. Tijelo kaže da pod hitno stanem i posvetim se sebi, svome tijelu i da privatni život dovedem u red’, napisao je.

Pokazao je i da ima temperaturu od 37,5 stupnjeva uz komentar: ‘Super, sve je super’.

Inače, s Marcom smo porazgovarali netom nakon njegove pobjede u velikom finalu showa.

 Marco Cuccurin ima temperaturu Izvor: Instagram

'Teško mi je bilo koju misao sada reći jer mi je glava prepuna svega. U šoku sam, stvarno nisam očekivao... Valjda te to očekivanje često razočara, a ja sam lik koji želi guštati u cijelom procesu i to sam radio s plesom, kao i s pjevanjem. Živim za glazbu i pokret, obožavam i pjevanjem i plesanje, a ljudi su to očito osjetili', rekao je Marco i dodao:

'Ovo je bila sve samo ne rutina. Jedan poseban tempo koji je meni jako odgovarao, iako je težak. Prošli sam tjedan završio na infuzijama i tijelo mi je reklo 'dosta', ali nisam se dao. Proces je težak, ali uživam dok plešem i siguran sam da ni s jednim drugim mentorom ne bi bilo ovako. Zahvalan sam i vjerujem da ćete nas gledati još puno, puno', zaključio je Marco.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image