Sjeti se ljeta, sjeti se mora, sjeti se naših najljepših zora, napisala je Neda Ukradan (72) pozirajući u kupaćem kostimu i s šeširom na glavi. Uživa na moru, ali lokaciju nije otkrila već je samo istaknula stihove pjesme 'Viva l' amore' koju grupa Vigor pjeva s Nedom.  

Neda Ukraden na moru
Instagram 

U kolovozu će pjevačica napuniti 73 godine, a iako je zagazila u osmo desetljeće, na vitkoj liniji mogu joj pozavidjeti i upola mlađe dame. S obzirom na to da redovito dobije hrpu upita oko figure, svojedobno je otkrila tajnu svoje linije.

Neda Ukraden
Instagram 

'Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacijedim pola ili cijeli limun i dodam kurkumu. Popijem veliku šalicu turske kave bez šećera i za to vrijeme pročitam poruke, pogledam vijesti, a potom odradim jutarnje vježbe. Nekad mi je skidanje kilograma bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se u ovim godinama prvenstveno brinuti o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja, jer daje brze rezultate, a ne osjećam se iscrpljeno i tijekom režima nisam gladna', rekla je.

Redovito trenira, a omiljene vježbe su joj 'tabata', a pored toga voli i plivanje i tenis. 

'Ne konzumiram cigarete, ni alkohol, osim jedne ili dvije čaše vina. Trudim se jesti mediteransku hranu. Sve kuham, a namirnice moraju biti sveže. Međutim, naravno, ponekad pojedem i burek, čisto da me želja prođe', ispričala je jednom prilikom za Azru.

Neda Ukraden
story hr 

Redovito radi i detoksikaciju organizma. 

'Čisto, uredno lice, fantastične kreme, serumi, vježbe, hrana... Volim sjemenke bundeve, pa i to ulje, cijeli dan to jedem. Zašto ne? To mi je, recimo, jednom tjedno neki detoks, i mogu vam reći da mi je divno, a pored toga volim jesti i morske specijalitete i što više prirodnih začina, ružmarin, lovor, bosiljak', dodala je.