Jučer je sudbonosno 'da' izrekao bosanskohercegovački košarkaš, NBA-jevac Jusuf Nurkić, i njegova izabranica Emina Durić. Vjenčanje se održalo u Dubrovniku.

Poseban je dan okupio i veliki broj poznatih Hrvata, a među njima i popularnog glumca Gorana Bogdana. On je pred fotografima prošetao u društvu svoje dugogodišnje djevojke Jovane Stojiljković, a par inače možemo rijetko vidjeti u javnosti.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković na vjenčanju Jusufa Nurkića
Sime Zelic/PIXSELL 

Glumac je nosio bijelu košulju i crne hlače, a ona crnu midi haljinu i crne sandale.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković na vjenčanju Jusufa Nurkića
Sime Zelic/PIXSELL 

Inače, domaći glumac privatni život krije kao zmija noge, a o njegovoj vezi s 11 godina mlađom srpskom glumicom ne zna se mnogo.

Za magazin Story nedavno nije htio komentirati njihovu vezu već je kratko dao do znanja što misli o tome. 'Ne želim zamarati svijet svojim privatnim životom', rekao je glumac.

Goran je potvrdio vezu sa Stojiljković 2019., a početkom 2020. se godine proširila vijest da su prekinuli. Ipak, nakon toga je par uplovio skupa u Novu 2022. godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. godine se pričalo da su u vezi i da ih je serija 'Područje bez signala' opet spojila.

Više fotografija s vjenčanja Jusufa i Emine, pogledajte u našoj galeriji. 

Grgo Jelavic/PIXSELL, Sime Zelic/PIXSELL Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić