Fitness trener Mario Valentić prije nekoliko je dana na svom Instagram profilu objavio kako je uspješno odbiciklirao etapu Zagreb-Rijeka, u svega tri dana.

Bivšem glumcu i modelu se u ekspediciji pridružio i njegov najstariji sin Niko, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mirnom Maras Batinić.

'Iza nas je prva etapa (od 3) bicikliranja do Rijeke. Mladunac jako voli vozit bicikl, pa rek'o, ajmo mi odpeglat nešto vrijedno uspomena.Čak nam je veći naglasak na konzumaciji predivne prirode (kupanje, dobra klopa, spavanje uz rijeku, jutra uz rijeku, zvijezdane noći u šatoru i sl.) nego na samom pedaliranju. Danas smo iz Zagreba preko Pisarovine dohvatili Karlovac. Tamo smo se osvježili u Korani, fino ručali u Mandiću, a onda se pošteno iznojili na preostalih 10ak km do Novigrada. Nagrada na kraju etape: predivno mjesto za spavanje i osvježavajuće kupanje u dobroj Dobri. Veselimo se sutrasnjoj janjetini u Zdihovu', napisao je Mario ispod objave u kojoj je najavio putovanje.

Mario Valentić i sin Niko trenutno uživaju na Korčili.
Instagram 

Mario je sva tri dana objavljivao fotografije njihovih zgoda i nezgoda, a zadnji dan je s pratiteljima podijelio što je naučio od putovanja i koliko voli planet Zemlju.

'Dan 3. Počet ću ga sa zaključkom: Vožnja biciklom je poput života. Uzbrdo, nizbrdo, blago uzbrdo, blago nizbrdo, teško uzbrdo, veselo nizbrdo itd. Krenuli iz Delnica pod ugodnih 20 stupnjeva, kavica u Fužinama, pa brdom došli do nizbrda i dohvatili biciklistički cilj ove ture - Jadranovo. Prvi put probali malu lubenicu i oduševila nas. Poštena orada i puno sviježe salate. Ok, i lava cake. Sreli drage ljude s kojima smo ugodno podijelili vrijeme. Uz njihove sugestije i našu dobru volju našli divno mjesto za mirnu i laku noć. Dobro jutro, pjevaju ptice. Moja jedina, moja predivna Zemljo'.

Podsjetimo, Mirna i Mario vjenčali su se 2007. u tajnosti na Mljetu te su godinama slovili za jedan od najljepših domaćih parova. Par se na veliko iznenađenje javnosti rastao 2013. godine. 

Bivši supružnici razveli su se prije 10 godina i ostali u dobrim odnosima, o čemu je jednom prilikom progovorila Mirna.

Ljubavna priča Mirne Maras i Marija Valentića
Sanjin Strukić/PIXSELL 

'Lako je, misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti', rekla je voditeljica koja je nakon braka s Valentićem ponovno pronašla ljubav s inženjerom Željkom Batinićem.