Mario Valentić (42) bio je jedan među nizom poznatih lica koja su se pojavila u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema u utorak na premijeri sportske drame 'Air' o Michaelu Jordanu.

Glumac, diplomirani kineziolog, fitness i kondicijski trener došao je u društvu svoje dugogodišnje partnerice Ljiljane Mikić s kojom ga nemamo prilike često vidjeti. Bili su u crnobijelim odjevnim kombinacijama, a on se odlučio za malo ležerniju varijantu s trapericama i tenisicama.

Mario Valentić i Ljiljana Mikić
promo 

Par je pozirao zagrljen i sa smiješkom na licu.

Inače, Mario ne eksponira svoj privatni život te javnost ne zna mnogo o paru. Mario i Ljiljana zajedno su od 2016., a 2018. je kao kruna ljubavi na svijet stigao njihov sin Noa.

Mario Valentić i Ljiljana Mikić
Bojan Zibar 

Mario vrlo rijetko objavljuje obiteljske trenutke na društvenim mrežama, a javnost je dugogodišnja partnerica Ljiljanu upoznala kao menadžericu jednog zagrebačkog hotela, iako nije poznato je li i danas na toj funkciji.

Glumac je jednom je prilikom samo za Story prokomentirao vezu s Ljiljanom.

'Trudimo se graditi skladan suživot, poštovati se, što bezbolnije kročiti ovim neobičnim svijetom i opstati u njemu. Jednostavno, biti što bolji jedno prema drugom', rekao je.

Mirna Maras i Mario Valentić imaju sina Niku
Sanjin Strukić/PIXSELL 

Mario iz braka s voditeljicom Mirnom Maras Batinićima i sina Niku. Vjenčali su se 2007., a razveli na veliko iznenađenje javnosti 2013. godine te su slovili za jedan od najljepših domaćih parova.

Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju sina.