Umjesto proslave šeste godišnjice braka, TV voditeljica Mirna Maras (44) i fitness instruktor, glumac i voditelj Mario Valentić (42) obavijestili su javnost da se razvode. Bilo je to u ljeto 2013., prije točno deset godina, nakon što su mjesec dana ranije s osmijehom na licu šetali Šibenikom.

Mario Valentić i Mirna Maras su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda
Story arhiva 

Ta je vijest iznenadila i njihove bližnje jer su zapravo osam godina živjeli zajedno. Tada su ispričali kako su se pokušavali pomiriti, ali to im nisu dopustile 'velike ljudske razlike među njima'. Dobili su sina Niku, a ponosni otac ovih je dana pokazao kako izgleda njegov stariji sin

Mirna Maras i Mario Valentić
Story 

Njihova ljubavna priča započela je kada je jedan hrvatski tjednik 2005. godine Mirnu izabrao za najseksi Hrvaticu, a ona je na pitanje tko je njoj najseksi Hrvat odgovorila da je to Mario Valentić, koji je dvije godine ranije osvojio titulu Mistera Hrvatske. Mario joj se ubrzo nakon toga javio i ljubav je brzo planula.

Mario Valentić, Mirna Maras Valentić
Story 

Zaručili su se već iduće godine tijekom romantičnog putovanja na Santorini, a u kolovozu 2007. uslijedilo je vjenčanje u tajnosti na otoku Sveta Marija u sklopu nacionalnog parka Mljet. Uz njih je bilo tridesetak najbližih prijatelja i članova obitelji, a na medeni mjesec su otputovali u Tunis.

Mirna Maras posebno pazi kako njeguje lice
Vedran Pavličević 

Godinama su slovili za jedan od najljepših domaćih parova, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. I jedan i drugi o bivšem partneru govorili su samo pozitivno. Mirna je tako objasnila kako su ona i Mario uspjeli ostati u korektnim odnosima.

Mario Valentić
josip regović/pixsell 

'Lako je, misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti', rekla je voditeljica jednom prilikom, a Mario je ranije za Story ispričao:

'Mirnu i mene zauvijek će povezivati naš sin Niko. Ostali smo u korektnim odnosima, no daleko je to od prijateljstva. Mi smo sada Nikini roditelji, bivši supružnici, jedno drugome oslonac u novonastaloj situaciji, no ne i veliki prijatelji’.

Nakon kraha braka s Valentićem, 2016. je Mirna ponovno pronašla sreću, i to s inženjerom Željkom Batinićem. U ožujku 2017. dobili su kćer Meri. 

Mirna Maras i Željko Batinić
Story 

Mario je u vezi sa samozatajnom Ljiljanom Mikić o kojoj se ne zna gotovo ništa. Skupa su od 2016. godine, a 2018. dobili su sina kojem su dali ime Noa.

Ljiljana Mikić i Mario Valentić
Goran Stanzl/PIXSELL