Glumac i fitness trener, Mario Valentić, pozirao je potpuno gol u bazenu. Mario ovih dana uživa u kamenoj vili s bazenom na Braču, a na fotogafiji koju je podijelio vidimo ga kako potpuno gol pluta po bazenu. 

'Želim ulogu u CSI: Navy ' napisao je Mario u opisu fotografije.

Inače, s Marijom smo nedavno razgovarali o tome zašto ga više ne gledamo na malim ekranima.

'Rado bih ponovno glumio u nekoj seriji ili tako nešto, ali znate kako to teško ide. Ideš na audiciju pa ne znaš hoćeš li proći. Zadnje što sam glumio je u seriji 'Bogu iza nogu', ali to nažalost nije polučilo neki veći uspjeh, iako smo dvije sezone snimili. Ako Bog da, bit će još uloga' ističe Valentić.

Mario Valentić gol
Voditelj Mario Valentić

Podsjetimo, Mario je prije točno 20 godina odnio pobjedu na izboru za Miss i Mistera Hrvatske, uz tadašnju Misicu Aleksandru Grdić. Događaj je to koji je Mariju odredio daljni smjer karijere i 'lansirao' ga na hrvatsko estradno nebo.

'Kada se toga sjetim, obuzmu me samo pozitivne emocije, bio je to cijeli jedan hype. Mladost, zezancija, super ekipa, dobri tulumi. Taj Mister Hrvatske je bio moj prvi značajniji iskorak u neki javni život. Do tada sam bio studoš i nepoznata osoba široj javnosti, a od onda je krenula 'Zabranjena ljubav' i sve ostalo. Bio sam opušten, bez ikakvih očekivanja što bi od toga mogao dobiti i to je zapravo najljepša stvar u svemu tome. Meni je ta cijela priča s manekenstvom bila usputna i iako mi je pomogla, nisam u to uložio sve karte. Čak sam imao osjećaj da sam se morao dodatno dokazivati zbog toga ' prisjetio se Mario.