Mario Valentić povodom sinoćnjeg trijumfa Hrvatske na utakmici s Nizozemskom podijelio je zanimljivu fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa Slavenom Bilićem, ali možda i ne. Njegov status prenosimo u cjelosti, a zaključak donesite sami.

'Čovjek mi je toliko sličio na Slavena da sam ga, eto, žicao za fotku (čemu inače nisam sklon baš. Podsjetilo me na '98., doba originalnih Vatrenih, dream teama iz Francuske. Evo, i sad se naježim kad svira ova stvar. A Bilić mi je uvijek bio nekako drag lik, i kao igrač i kao izbornik i kao komentator i kao školovan čovjek i kao Dalmatinac i kao gitarist iz hobija. Svakako jedan od uzora. Kad bih bar sreo pravog' napisao je Mario u opisu fotografije.

'I uvijek spreman za trening!Sportski život i nakon igračke karijere! Legenda naša i ljudina', 'Ma daj, to je Slaven', 'Kakva sličnost' pisali su mu pratitelji na Instagramu.

Povodom ovog 'misterija' kontaktirali smo Marija koji nam je objasnio da je na fotografiji uistinu Slaven i da je bilo riječ o dobroj šali. Inače, s Marijom smo nedavno razgovarali o tome zašto ga više ne gledamo na malim ekranima.

Mario Valentić
josip regović/pixsell 

'Rado bih ponovno glumio u nekoj seriji ili tako nešto, ali znate kako to teško ide. Ideš na audiciju pa ne znaš hoćeš li proći. Zadnje što sam glumio je u seriji 'Bogu iza nogu', ali to nažalost nije polučilo neki veći uspjeh, iako smo dvije sezone snimili. Ako Bog da, bit će još uloga' ističe Valentić.