Hrvatska se sinoć nakon sjajne pobjede nad Nizozemskom plasirala u finale Lige nacija, a heroj utakmice ponovo je bio slavniLuka Modrić. Iz fotografskih arhiva su tim povodom isplivale fotografije s njegovog vjenčanja sa suprugom Vanjom iz 2011.

Luka i Vanja vjenčali su se pred matičarem u svibnju 2010., a ubrzo nakon toga na svijet je stigao njihov sin. Crkveno vjenčanje i veliko slavlje organizirali su godinu dana kasnije, a pred oltar su stali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u lipnju 2011.

Crkveno vjenčanje Luke Modrića i Vanje Modrić
Robert Anic/PIXSELL 

Na njihovo su drugo vjenčanje stigla brojna poznata lica, uglavnom iz svijeta sporta, a među uzvanicima se našao tad jedan od najpopularnijih javnih parova, Boško Balaban i Iva Radić.

Iva i Boško upoznali su se 2000. godine kad su oboje bili na uzletu karijere, Boško u Dinamu, a Iva u manekenskom svijetu. Pričalo se da je Boško dugo osvajao lijepu Ivu, koja se pet godina ranije okrunila titulom Kraljice Hrvatske, a iako ona isprva navodno nije bila impresionirana njegovim pokušajima, na kraju je popustila i upustili su se u vezu.

Boško Balaban i Iva Radić na vjenčanju Luke Modrića
Marko Lukunić/PIXSELL 

Vjenčali su se u srpnju 2002. godine kod matičara u Dubrovniku. U studenom 2003. dobili su svoje prvo dijete, djevojčicu Tashu, a godinu dana kasnije su se zbog Boškove karijere preselili u Belgiju. Iva se tad posvetila obitelji, a svoju je manekensku karijeru ostavila po strani.

Boško Balaban i Iva Radić na vjenčanju Luke Modrića
Marko Lukunić/PIXSELL 

2007. su se vratili u Hrvatsku, a iste godine im je stigao sin Ivan. Početkom iduće godine ‘obavili’ su i crkveno vjenčanje u Zagrebu u crkvi Svetog Franje. 2009. se sele u Grčku, a nakon povratka u domovinu, dobili su i treće dijete, kći Tesu.

2014. obnovili su bračne zavjete, no sreća nije dugo potrajala. Početkom 2017. su predali papire za razvod braka, a Iva je iste godine vratila svoje djevojačko prezime- Radić.

Boško Balaban i Iva Radić imaju troje djece
Story 

Nakon razvoda i jedno i drugo nastoje privatni život zadržati podalje od očiju javnosti. Poznato je tek da Iva već neko vrijeme ljubi Beograđanina Nemanju Vučinića, a Boška se povezivalo s nekoliko žena, no on ništa od toga nikad nije potvrdio i ljubavni život uspješno skriva.

O njihovom se odnosu puno pisalo u prosincu prošle godine kad je Boško, kako je tad neslužbeno doznao 24 sata, priveden u 5. policijsku postaju u Zagrebu zbog prijetnji Ivi, a tad je navodno i prenoćio iza rešetaka. Ni Boško ni Iva ove navode nikad nisu potvrdili.

Više fotografija Ive i Boška iz dana bračne sreće pogledajte u galeriji: 

Story Boško Balaban i Iva Radić bili su u braku 15 godina