Sudbonosno da u subotu je svojoj odabranici Emini Durić izgovorio bosanskohercegovački košarkaš, NBA-jevac Jusuf Nurkić.

Poseban dan i, kako već kažu mnogi - vjenčanje godine, na istom je mjestu okupio brojne regionalne zvijezde poput Dina i Viktorije Rađe, Enisa i Sabine Bešlagoć, Gordana Bogdana i Jovane Stojiljković, Tarika i Lejle Filipović te mnogih drugih.Uzvanike su zabavljali Željko Joksimović i Petar Grašo.

Fotografije glamuroznog uređenja pogledajte u galeriji:

Instagram Vjenčanje Jusuf Nurkić

Glamurozno vjenčanje održalo se u gradu podno Srđa, a bračne su zavjete razmijenili na tvrđavi Lovrijenac gdje su se zajedno penjali svi uzvanici. Cijela je ceremonija izgledala kao pravi crveni tepih, a poznati su parovi zablistali u svojim najboljim toaletama.

Na društvenim su mrežama osvanule fotografije uređenja tvrđave, a sudeći po viđenom mladenci su željeli da se njihovo vjenčanje pamti. Kako su otkrili iz agencije koja je bila zadužena za organizaciju svadbenog slavlja, čak su u i toaleti bili ukrašeni cvijećem.

Naravno, sve su oči bile uprte u mladenku, koja se u vjenčanici iskrcala s broda na molu podno tvrđave, a onda je u japankama stigla do mjesta vjenčanja. Istu su obuću, većinom, nosile sve dame do svog odredišta.

Emina Durić se udala za Jusufa Nurkića
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Mlada je za svoj veliki dan izabrala haljinu izraelske dizajnerice Galije Lahav.

Kasnije se presvukla u drugu vjenčanicu bez rukava koju je ukrasila s efektim rukavicama, a promijenila je i frizuru. Najprije je imala visoku i elegantnu punđu, a kada je je odjenula drugu vjenčanicu, kosu je raspustila i pritom izgledala senzacionalno.
Dan prije vjenčanja mladenci su održali i glamurozno druženje i večeru na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku što je bio tzv. uvod u nadolazeće veselje. Prvu večer uzvanike je zabavljala Amira Medunjanin.

Jusuf Nurkić se oženio u Dubrovniku
Sime Zelic/PIXSELL 

Podsjetimo, Jusuf je svoju Eminu zaprosio u lipnju 2021. godine u Los Angelesu, točno na njezin rođendan. Emina je rođena u Tuzli, a tijekom srednjoškolskog obrazovanja dobila je stipendiju American Councilsa te tako provela jednu školsku godinu u Americi. No, nije tada upoznala Jusufa. Odlučila se vratiti u Bosnu i Hercegovinu, točnije Tuzlu, i baviti se farmacijom.

Upoznali su se u Tuzli dok je ona još studirala, a on igrao za reprezentaciju. 'Čim sam upoznala njegovo srce i dobrotu, ja sam znala da je on onaj pravi. Zadivila me njegova empatija i želja da pomaže ljudima, što se i vidi kroz rad Fondacije 'Jusuf Nurkić', otkrila je tada.

Fotografije uzvanika pogledajte u galeriji:

Grgo Jelavic/PIXSELL, Sime Zelic/PIXSELL Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić