Trenutno su mnoge slavne ličnosti napustile svoje holivudske rezidencije i stigle na svoja ljetna odredišta diljem svijeta.

To je učinio i glumački bračni par, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas koji trenutno uživaju u Portofinu. Tako su ih paparazzi fotografirali dok su odlazili na večeru u jedan restoran.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u Portofinu
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dok su šetali prema njemu držali su se za ruke, a sva pozornost bila je usmjerena na 53-godišnju glumicu koja je oduzimala dah u ljubičastoj haljini.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u Portofinu
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako su je u posljednje vrijeme prozvali kraljicom botoksa, Catherine i dalje krasi ono nešto posebno te je sasvim jasno zašto su je godinama nazivali najvećom prirodnom ljepoticom Hollywooda.

Inače, 78-godišnji Michael i ona pravi su primjer uspješne ljubavne priče u industriji koja se rijetko može dičiti dugoročnim partnerskim odnosima. U braku su od 2000. godine, a zajedno su dobili dvoje djece - sina Dylana i kćer Carys. Iako je među njima 25 godina razlike i mnogo zlobnih komentara na račun toga, oni su pravi pokazatelj da ih zli jezici nimalo ne diraju.

Ipak, imali su i oni svojih kriznih razdoblja.

Naime, američki mediji su 2013. godine saznali da supružnici žive odvojeno i razmišljaju o razvodu, no ipak su se pomirili te iste godine. Kasnije je Douglas istaknuo da je sretan što mu je Zeta-Jones supruga.

'S godinama sam naučio poštovati i cijeniti. A dio toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vrijeme i možete to učiniti najbolje što možete', rekao je.

Dodao je kako je sklon provoditi mnogo više vremena sa suprugom nego s bilo kojom drugom osobom. 'Pokušavam biti što pažljiviji prema njoj koja mi je najbliža umjesto da gubim vrijeme s ljudima koje jedva poznajem', naglasio je i otkrio da bi ona i Catherine voljeli zajedno glumiti u filmu.

Catherine je bila uz Michaela i kada se borio s karcinomom grla o kojem je tek kasnije progovorio. Glumac je 2015. godine rekao da mu je žao zbog njegovih izjava u vezi s rakom koje je dao u intervjuu za The Guardian.

Naime, dvostruki oskarovac je tada izjavio da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa čime je okrivio svoju suprugu. 'To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i požalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Catherine i njenoj obitelji', rekao je tada.

Više fotografija jednog od najdugovječnijih parova Hollywooda, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u braku su od 2000. godine