Televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić ne govori često o privatnom životu, a i na njenom Instagramu zajedničke fotografije sa suprugom Željkom Batinićem više su iznimka nego pravilo. 

Ovaj put ipak je napravila iznimku i objavila fotografiju s ljetovanja sa suprugom koji je nedavno imao operaciju noge.

Mirna Maras u braku je sa Željkom Batinićem
Instagram 

'Mi', napisala je Mirna na objavi i na kraj stavila crveno srce.

Podsjetimo, sa samozatajnim inženjerom je u braku već šest godina, a zajedno imaju kćerkicu Meri. Iako o privatnom životu ne govori puno, jednom prilikom je odgovarala na pitanja pratitelja i tad je otkrila čime ju je šarmantni Željko osvojio.

Mirna Maras u braku je sa Željkom Batinićem
Instagram 

'Nježan, pažljiv, dobar, pazi a te neke male, a važne detalje. Ma divan. I osvojio me za tren', rekla je Mirna.

Lijepa voditeljica trenutno odmara u Mirlović Zagori, malom mjestu kraj Šibenika, a na ljetovanju joj se pridružio i njezin sin Niko kojeg je dobila u braku s Marijem Valentićem.

Inače, Niko i Mario nedavno su se upustili su se u ekspediciju života te odlučili biciklirati iz Zagreba do Rijeke, u svega tri dana. Mario je sva tri dana objavljivao fotografije njihovih zgoda i nezgoda, a zadnji dan je s pratiteljima podijelio što je naučio od putovanja i koliko voli planet Zemlju.

'Dan 3. Počet ću ga sa zaključkom: Vožnja biciklom je poput života. Uzbrdo, nizbrdo, blago uzbrdo, blago nizbrdo, teško uzbrdo, veselo nizbrdo itd. Krenuli iz Delnica pod ugodnih 20 stupnjeva, kavica u Fužinama, pa brdom došli do nizbrda i dohvatili biciklistički cilj ove ture - Jadranovo. Prvi put probali malu lubenicu i oduševila nas. Poštena orada i puno sviježe salate. Ok, i lava cake. Sreli drage ljude s kojima smo ugodno podijelili vrijeme. Uz njihove sugestije i našu dobru volju našli divno mjesto za mirnu i laku noć. Dobro jutro, pjevaju ptice. Moja jedina, moja predivna Zemljo'.

Podsjetimo, Mirna i Mario vjenčali su se 2007. u tajnosti na Mljetu te su godinama slovili za jedan od najljepših domaćih parova. Bivši supružnici razveli su se prije 10 godina i ostali u dobrim odnosima, o čemu je jednom prilikom progovorila Mirna.

Ljubavna priča Mirne Maras i Marija Valentića
Sanjin Strukić/PIXSELL 

'Lako je, misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti', rekla je lijepa voditeljica.