Jelena i Novak Đoković ovih dana provode lijepe dane sa svojim mališanima u Crnoj Gori, gdje su nedavno kupili dupleks u tamošnjem elitnom naselju Portonovi.

Nisu ni slutili da će njihov skladan odmor prekinuti nesvakidašnja situacija, koja je za malenu Taru bila posebno stresna.

Novak Đoković u Dubrovniku
Grgo Jelavić/PIXSELL 

Naime, u sklopu dupleksa koji je Đoković kupio nalazi se i bazen, gdje se prije nekoliko dana dogodila kaotična situacija.

'Kornjača im je zapela u bazenu koji se nalazi u dupleksu u Portonovu. Iste je sekunde zaplakala i Novakova kći Tara kojoj je bilo jako žao životinje. Novak je odmah pozvao djelatnike koji su brzo počeli izvlačiti kornjaču, a na kraju su je uspjeli spasiti, na opće oduševljenje', rekao je za Republiku izvor blizak obitelji Đoković.

Novak Đoković i Jelena Đoković u Dubrovniku
Grgo Jelavić/PIXSELL 

Na kraju je vrlo brzo postignut sretan epilog, a Tara je, iako tako mlada, pokazala ljepšu stranu svoje osobnosti, a to je da obožava životinje i brine za njih.

Nakon poraza u finalu Wimbledona, Novak pokušava što više vremena provoditi s obitelji, prvo u Hrvatskoj, a potom i u Crnoj Gori, kako bi se što bolje pripremio za nastavak sezone.

Novak Đoković na Korčuli
Instagram 

Nedavno su tako obitelj Đoković fotografi uhvatili u aquaparku na popularnoj dubravačkoj plaži Copacabana. Tenisač i njegova supruga Jelena su se strastveno ljubili, a igrali su se i s djecom. Nedugo zatim, njegova je fotografija osvanula na društvenim mrežama jedne konobe na Korčuli.