Slavni violončelist Stjepan Hauser poznat je po tome da uživa u društvu ljepotica i da s njima rado objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Ovih dana je zbog toga postao meta ljutitih komentara na društvenim mrežama nakon što je objavio niz fotografija s misterioznom prijateljicom i čestitao joj rođendan.

Odmah je u komentarima uslijedila lavina negativnih komentara jer je njegovim obožavateljicama zasmetalo što svaki tjedan objavljuje fotografije s drugom 'prijateljicom' te su ga neke čak prozvale ženskarošem.

Stjepan se nakon toga, čini se, okrenuo u sigurnije vode te je sad objavio fotografije s roditeljima.

‘Vrijeme za obitelj’, napisao je kratko uz fotografije.

Stjepan Hauser s majkom Marijom Hauser
Instagram 

Njegova majka Marija već je dobro poznata njegovim obožavateljima budući da je s njom više puta do sad dijelio fotke, no njegova oca Marija rjeđe vidimo.

Stjepan je ranije otkrio da mu se tata bavi slikanjem, da ima odličan sluh, svira gitaru i pjeva, no nikad se time nije profesionalno bavio. Po struci je električar, radio je kao ložač, a sad je u mirovini.

Stjepan Hauser s majkom Marijom Hauser i ocem Marijem Hauserom
Instagram 

'Od njega sam naslijedio kreativnost, muzikalnost, senzibilitet, smisao za humor', ispričao je ranije Stjepan za Jutarnji list.

Mnogi ne znaju da Stjepan ima sestru i brata s kojima također ne pozira. Njegov stariji brat Miron je dirigent i trombonist te ne voli eksponiranje u javnosti.

Stjepanova sestra Nuša radi kao kustosica u muzeju u Istri.