Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CIGANOVIĆ SE OBRUŠIO NA DVA HRVATSKA GLAZBENIKA: 'Nemaju m*da, kmeče svojim menadžerima...'

Autor Marko Banjavčić

Cigi je samo za Story progovorio o svojoj borbi s depresijom i strahu o smrti, a bio je otvoren i kad je riječ o nekim osobama s estrade.

 neven ciganović Izvor: Goran Čižmešija

Modni insajder, pjevač, voditelj, starletan, influencer, društveni kroničar - sve je to 53-godišnji Neven Ciganović koji posljednjih tridesetak godina orbitira domaćom estradnom scenom u svom filmu. Ovaj višestruko talentirani muškarac čak je vlasnik profila na društvenoj platformi OnlyFans gdje, kako kaže, ne zarađuje baš neki novac.

Cigi je samo za Story progovorio o svojoj borbi s depresijom i strahu o smrti, a bio je otvoren i kad je riječ o nekim osobama s estrade.

 Neven Ciganović Izvor: Goran Čižmešija

Tko su vaši pravi prijatelji s kojima provodite dane nakon što se ugase svjetla reflektora?

Imam bogat život kada su poznanstva u pitanju, ali što se tiče prijatelja, oni su se s godinama dosta prorijedili. Kako svi odrastamo i susrećemo se s osobnim problemima, ljudi nemaju vremena za tuđe probleme. Opet je ta 2018. bila presudna jer sam tada odlučio napraviti rez među svojim pravim prijateljima i rijetki su se nakon tada zadržali u mom životu. Iako kažu da neke prijatelje iz djetinjstva sačuvaš cijeli život, takvih imam samo nekoliko. Za mene su pravi prijatelji oni za koje mogu reći da se veselim svakom našem susretu jer znam da će me zabaviti, podići raspoloženje i nasmijati. Ne bih volio nikoga izdvajati jer će se sami prepoznati i, što je važno, oni znaju da ih nikada neću iznevjeriti.

 Neven Ciganović Izvor: Goran Čižmešija

Mnogi će reći da nemate dlaku na jeziku. Imate i podcast u kojem razgovarate s brojnim akterima domaće scene. Koga biste htjeli ugostiti, a još niste?

Mnogi koji me ne poznaju opisuju me kao osobu koja nema dlake na jeziku, s tim da oni znaju kakav sam pod cenzurom. Oni koji me zaista poznaju znaju sa sam definitivno osoba bez dlake na jeziku pa makar se to njima neće svidjeti. U svojoj emisiji ili ako je želite nazvati podcastom dosad sam ugostio jako zanimljive goste iz svih sfera javnog života. I dalje ću ići u tom smjeru. Možda u emisiji još nisam toliko bez dlake na jeziku koliko se očekuje od mene jer se trudim držati standarda i razine medija za koji radim. Što se tiče gostiju koje bih volio ugostiti, sve su to osobe za koje smatraju da imaju neki problem sa mnom jer je moja emisija savršeno mjesto gdje mogu iznijeti sve što žele na moj račun. A takvih osoba na našoj sceni ima i moram reći da me malo razočaralo koliko se te osobe zapravo mene... boje! Neke su čak odbile gostovati u emisiji. I to su mahom muškarci od kojih se očekuje da za takvo nešto imaju m…, a ne da kmeče svojim menadžerima koji za njih odrađuju taj dio posla. Ako vas zanimaju imena, nije mi problem spomenuti ih jer su to pojave koje imaju problem sa mnom, a ne ja s njima, kao što su event pjevači - Matija Cvek i Marko Tolja.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image