Glumica Kristina Krepela i saborski zastupnik Marin Miletić jedan su od javnih parova koji najviše izazivaju interes medija i javnosti.

Svoju su vezu isprva skrivali, no nedugo nakon što su u svibnju prošle godine uhvaćeni u zajedničkoj šetnji Maksimirom, odustali su od skrivanja, pa su se počeli otvoreno zajedno pojavljivati na javnim događanjima i nisu se suzdržavali od izmjenjivanja nježnosti u javnosti.

Marin Miletić i Kristina Krepela na proslavi rođendana podcasta Ane Radišić
Robert Gašpert 

O svojoj vezi ne žele javno govoriti, no povremeno podijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Iako su Miletića mnogi prozivali jer je novu ljubav pronašao nedugo nakon smrti prve supruge s kojom je proveo 24 godine i s kojom je dobio dvije kćeri, čini se da je njegova obitelj Kristinu dobro prihvatila.

Kristina Krepela, Marin Miletić
Igor Soban/PIXSELL 

Kćeri Martu i Luciju Miletić ne pokazuje previše ni na društvenim mrežama, no krajem prošle godine objavio je jednu fotografiju na kojoj se njih dvije druže s Kristinom.

Odnos Kristine Krepele s kćerima Marina Miletića
Instagram 

Tad su snimljeni i u šetnji centrom Zagreba, a Kristina se s jednom od njih držala za ruke.

Marin Miletić i Kristina Krepela u gradu s njegovim kćerima
STR-3691/Pixsell 

Sad je glumica objavila fotografiju na kojoj se ona i Miletić drže za ruke uspinjući se stepenicama, a u opisu je otkrila da je fotografiju snimila njegova kći Lucija.

‘Najdraži paparazzo’, napisala je glumica uz fotografiju i tako još jednom potvrdila da se s kćerima svog dečka odlično slaže.

 Više zajedničkih fotografija Marina Miletića i Kristine Krepele pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Kristina Krepela i Marin Miletić