Britanska pjevačica balkanskih korijena, Rita Ora, trenutno sa suprugom Taikom Waititijem uživa na ljetovanju na Ibizi.

Paparazzi su ih fotografirali kako se obitelji i prijateljima ulaze na brodić, a posebna je pažnja bila na njezinom vjenčanom prstenu. Naime, sudbonosno su 'da' izgovorili prošle godine, a sve su držali u velikoj privatnosti.

Rita Ora na Ibizi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Rita Ora na Ibizi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tek je pola godine nakon vjenčanja pjevačica potvrdila glasine. 'Da, udala sam se. Službeno više nisam na tržištu. Odlučila sam to obaviti u privatnosti i zadržati to za sebe', rekla je tijekom gostovanja na Heart Radio Breakfastu. Rita i Taika prije vjenčanja u vezi su bili godinu i pol, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma 'The Suicide Squad' u Los Angelesu u kolovozu 2021. godine.

Inače, nedavno je Rita doživjela pravi debakl među Srbima kada je 'dirala' u ono što nije smjela. Naime, pjevačica se tada snimila ispred digitalnog panoa na kojem se trebala pojaviti najava za njezin novi album, a u jednom trenutku okrenula se misleći da će ugledati sebe. No na ekranu ju je dočekao Novak Đoković.

Kad ga je ugledala, napravila je grimasu i bijesno odmahnula rukom. Njena snimka izazvala je brojne komentare među kojima su prevladavali oni srpskih obožavatelja legendarnog tenisača. Video je kasnije obrisala.

Inače, Rita je u javnosti često bila prozivana zbog prošlih veza, pogotovo zbog one s Robom Kardashianom. Naime, brat popularnih sestara i ona imali su gadan prekid, a Rob je javno rekao da ga je pjevačica prevarila s više od 20 muškaraca.

Rob Kardashian je imao buran prekid s Ritom Orom
Profimedia 

Pjevačica je to komentirala rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je tada iznimno teško podnosio prekid i tražio utjehu u hrani te postao sjena muškarca kojeg su žene diljem svijeta obožavale. Došao je do težine od 135 kilograma, izbjegavao ikakva javna pojavljivanja te se zatvorio u svoja četiri zida. 

Kako je Rita izgledala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Rita Ora