Pjevačica Rita Ora posjetila je reviju Azzedinea Alaïa u Parizu u neobičnom outfitu. Naime, Rita je odjenula crnu čipkastu haljinu koja se prozirala i otkrila njezine grudi.

I dok se dio ljudi oduševio njezinom odvažnošću, ostatak je komentirao kako je ovaj modni odabir ipak malčice pretjeran.

'Zašto si gola? Nepotrebno', 'Ne razumijem zašto imaš potrebu paradirati u takvom izdanju, zašto imaš potrebu pokazivati svoje dijelove tijela? Prekrasna si, ali ne bi li tvoje tijelo trebalo biti privatno za tebe i tvog partnera?', pisali su joj obožavatelji ispod fotografije.

Podsjetimo, pjevačica već mjesecima plijeni pažnju javnosti i drastično mršavijim izgledom, a koji postaje sve ekstremniji. Još se ljetos hvalila savršenim trbušnjacima, a koji su se sada posve rastopili te ustupili mjesto samo jakoj mršavosti zbog koje su fanovi zabrinuti za pjevačicu.

Rita Ora je radila zahvate
Profimedia 

Strani mediji su nedavno također pisali kako se Rita podvrgla operaciji preoblikovanja brade i čeljusti, kao i to da je postala ovisna o hijaluronskim filerima.