Nakon što je Ella Dvornik ekskluzivno za Story potvrdila da je njezinom braku s Charlesom Pearceom došao kraj, on se na tu temu nije oglašavao.

Ipak, na svom je Instagram profilu nastavio objavljivati novitete iz života.

Tako je otkrio da je neko vrijeme proveo sa svojim kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren u Selcu, a onda ga je privukao Špancirfest u Varaždinu.

Ella Dvornik i Charles Pearce rastaju se nakon 4 godine braka
Instagram 

'Jučerašnji izlazak. Hvala svim divnim ljudima u mom životu', poručio je tada.

Nakon Špancirfesta, Charles se vratio u Bale, a onda je sa svojim mezimicama tamo gledao predstave na otvorenom.

'Hvala vam, prekrasni Varaždinci, na svim prijedlozima i pozivima. Nažalost, bio sam na putu i vratio se u Bale kako bi djeca otišla na spavanje. Sljedeći ću put ostati cijeli vikend', napisao je Charles na jednom od Storyja.

Za to vrijeme, neki raspravljaju o Ellinom trbuhu. Nije dugo trebalo da krenu priče da je u drugom stanju. S majkom Danijelom Dvornik ima već tradicionalno fotografiranje na krevetu gdje pored svojih nogu uslikaju Ellinu djecu. Isprva je tu bila samo Balie Dee (5), a onda je došla i Lumi Wren (3). Zbog idućeg Elinog komentara mnogi su se upitali je li ponovno trudna.

'Jesi li ti to opet trudna?', upitali su je, a Ella se uhvatila za trbuh i radila grimase.

Ella Dvornik odgovorila na glasine o trudnoći
Instagram 

Pratitelj je Elli poručio kako sad samo treba pronaći nekog zgodnog muškarca nakon razvoda, a Danijela je stala u obranu kćeri: 'Je li može malo mira i slobode?', napisala je.

'Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No, ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', ekskluzivno za Story početkom kolovoza rekla je Ella Dvornik Pearce i tako stala na kraj spekulacijama, nagađanjima na društvenim mrežama i gradskim tračevima da je ipak došao kraj njezinu braku s Charlesom Pearceom.

Charles Pearce i Ella Dvornik se razvode
Instagram 

Šuškanja o razvodu naše najuspješnije influencerice, koja se odnedavno ozbiljnije upustila u glazbene vode projektom Alterella, započela su prije godinu dana, no na sva novinarska pitanja o tome Ella je odgovarala vrlo diplomatski i kroz šalu.

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provode ljeto pa i ne čudi što je Ella potvrdila glasine o razvodu.

Više fotografija bivšeg para kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine, a imaju dvije kćeri