Brak Kate Middleton i princa Williama jedan je od najstabilnijih među poznatima, no njihova ljubavna priča imala je problematičnih trenutaka na početku.

Te sad već davne 2007. godine prekinuli su na nekoliko mjeseci, a dugo su skrivali razlog. Kako se pisalo, Kate je njegove prevare opraštala, no odluku da novu godinu ne dočeka s njom nije mogla oprostiti. Trebao je doći na svečanu večeru sa njom i njenim roditeljima koji su rezervirali vilu u jednom škotskom selu, no on se predomislio i promijenio planove.

Pokazalo se da je prije toga razgovarao s kraljicom Elizabetom i princom Charlesom, koji su mu savjetovali da ne žuri s Kate, s kojom je u tom trenutku bio u vezi tri godine.

Zbog toga se nije pojavio te je ponizio Kate pred njenim roditeljima. Ona je bila povrijeđena, a nakon toga je njihova veza pukla.

'Nisam bila sretna zbog toga što se dogodilo, no to me ojačalo', svojedobno je rekla Kate.

Kate Middleton
Lewis Whyld / PA Images / Profimedia 

Williama su tijekom prekida povezivali s brojnim poznatim ljepoticama, a mnoge je iznenadilo kad se bez ikakve najave pomirio s Kate.

Ispostavilo se da je i ona prekid iskoristila za druženje s drugim muškarcima, a jedan od njih navodno je bio nasljednik Henry Ropner, inače Williamom školski kolega s Etona.

Kate je u to vrijeme bila prava partijanerica, a fotografije s partyja pogledajte u galeriji:

Instagram Kate Middleton bila je prava partijanerica

'Henry je bio oduševljen što može biti tu za Kate kad je prekinula s Williamom. Sastali su se i uživali zajedno', rekao je anonimni izvor za Daily Mail 2007. godine i dodao: 'Sad kad je sama, Kate redovito uživa s Henryjem. On je veoma boga i godinama se kretao u Williamovom društvu'.

Tada se nagađalo da se Henry osvećuje Williamu jer se princ pak viđao s njegovom bivšom djevojkom. Kako bilo, nova veza Kate Middleton nije se svidjela Williamu.

Mjesec dana kasnije opet su bili skupa.