Umjetna inteligencija osvaja svijet, a polako, ali sigurno umiješala se i u britansku kraljevsku obitelj. Bar što se umjetnosti tiče.

Prvo su svijet obišle fotografije neprežaljene princeze Diane na kojima je umjetna inteligencija pokazala kako bi voljena princeza izgledala danas da je živa, sa 61. godinom.

Nakon toga, umjetna se inteligencija poigrala s fotografijama princeze Charlotte i pokazala kako će djevojčica, kojoj je sad osam godina izgledati kad bude punoljetna.

Iako je mnogi uspoređuju s njenom prabakom Elizabetom, ali i bakom Dianom, fotografija koju je napravila umjetna inteligencija pokazuje da danas osmogodišnja Charlotte za deset godina neće nalikovati nijednoj od njih.

Sad je na red došao princ George, budući engleski kralj. Malenom Georgeu sad je samo 10 godina i tek polako naslućuje pravo značenje svoje buduće uloge, a umjetna je inteligencija pokazala kako će izgledati za 10 godina kad napuni 20. 

Ako je suditi po viđenom, princ će već u tinejdžerskoj dobi slamati srca budući da na ovoj fotografiji izgleda kao pravi šarmantni princ iz bajke.

Odjeven u odijelo i leptir kravatu s kosom začešljanom unatrag, George iz budućnosti neodoljivo podsjeća na svog oca princa Williama iz njegovih tinejdžerskih dana, iz doba kad je još imao bujnu kosu.

Ranije su ga uspoređivali s ujakom Jamesom Middletonom, Kateinim bratom, a ponekad i s Charlesom Spencerom, bratom svoje pokojne bake, princeze Diane, no čini se da će na kraju pobjedu odnijeti geni obitelji Windsor.

Princ William u mladosti
ANWAR HUSSEIN / Sipa Press / Profimedia 

 Podsjećamo, William i Kate su jednom otkrili da su mu istinu o tome da će postati britanski kralj otkrili tek kad mu je bilo sedam godina, nastojeći mu što duže osigurati bezbrižno djetinjstvo.

Da ga polako pripremaju za kraljevsku ulogu, imali smo prilike vidjeti i na krunidbi kralja Charlesa gdje su mu dodijelili važnu ulogu i tako je postao najmlađi budući kralj koji je imao službenu ulogu na krunidbi.

Više fotografija malenog princa Georgea pogledajte u galeriji: 

Profimedia, Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia Princ George drugi je u redu za britansku krunu