Sustigle su ga priče da je playboy, da ne cijeni nijednu ženu i da ih samo želi odvesti u krevet, pa je žena u koju se ludo zaljubio već pri upoznavanju imala određenu sliku o njemu. Mislila je da je previše arogantan. A onda se dogodio poljubac i glumica je na sve zaboravila.

Monica Bellucci i Vincent Casell prvi su se put poljubili u sceni filma 'Apartment' i taj poljubac nikad nisu zaboravili. Glumica je kasnije rekla da njihova ljubav nije bila na prvi pogled , no Vincent je mudro šutio - ipak je morao zadržati titulu playboya.

Vincent Cassel i Monica Bellucci su se razveli 2013. godine
Profimedia 

Žena u tijelu boginje bila je više od same ljepote. Sloboda joj je značila sve, pa je Monica odlučila živjeti svoj život, dopuštajući Vincent da ponekad svrati.

To je zaludilo slavnog glumca. Dok su ih svi zvali 'Ljepotica i zvijer, mnogi su mislili da se ona priklanja njegovim pravilima, no istina je bila drugačija- on je glumicu tri godine molio da žive zajedno.Na brak je pristala tek kad je on doživio prometnu nesreću.

Vincent Cassel i Monica Bellucci zajedno su dobili dvoje djece
Profimedia 

Nakon što su se vjenčali, Monica i dalje nije pristajala na zajednički život s Casselom. Oboje su imali zasebne stanove, snimali su se na različitim stranama svijeta, no vidjelo se da je privlačnost velika.

'Možete osjetiti strast čak i prema najgorem muškarcu kojeg ste upoznali. Ali to nema veze s partnerstvom. U takvoj vezi strast ostaje, ali važnije je povjerenje, poštovanje i svijest da vam je muškarac odan ne u seksu, nego da će jednostavno biti tu za tebe. To je puno važnije od seksualne vjernosti', rekla je tada.

Monica Bellucci i Vincent Cassel
MEHDI FEDOUACH / AFP / Profimedia 

Nakon ovih riječi svima je bilo jasno da opasni Vincent igra po pravilima Monice Bellucci. I sve se u njihovom braku dogodilo baš kad je njoj trebalo.

Nije joj se žurilo postati majka i uporno je odbijala želje Vincenta Cassela da im rodi dijete. Prvu kćer rodila je u 39. godini, a drugu u 45. godini.

Kad je dobio dugo željene kćeri, Vincent se preporodio, a Monica je svu svoju pažnju usmjerila na njih dvije. I umjesto da ih djeca spoje, par se udaljio. Za Monicu se šuškalo da vara muža, a njega su povezivali s mladim i zgodnim glumicama.

Njih dvoje nisu komentirali ništa što je pisalo u tisku - vladala je tišina. Vincent Cassel nakon razvoda nije rekao niti jednu riječ o Monici Bellucci. A Monica – oduvijek je znala da za takvu ljubav riječi nisu dovoljne, piše Kurir Stil.