Već se mjesecima šuška o krizi u braku monegaškog princa Alberta i njegove supruge princeze Charlene.

Ona je s vremenom zaradila titulu najtužnije princeze, a strani su mediji često pisali da par uopće ne živi zajedno, iako su iz palače uvijek takve navode demantirali.

Princeza Charlene i princ Albert II. zajedno su dobili blizance
Profimedia 

Dobro su poznate i avanture princa Alberta koji je veliki ženskar, a ima i dvoje izvanbračne djece koju je priznao, sina Alexandrea i kći Jazmin Grace, koju su rodile dvije različite majke.

I dok se majka Jazmin Grace, Tamara Rotolo, drži podalje od očiju javnosti, majka Alexandrea, bivša stjuardesa Nicole Coste, se itekako voli pojaviti u medijima. Uz to, često nađe načina kako podbosti monegašku princezu pa je tako nedavno objavila fotografiju s proslave 20. rođendana svog sina Alexandrea, a na njoj su se na grupnoj fotografiji našla oba Albertova izvanbračna djeteta, Nicole i sam Albert koji se veselo smješkao u kameru.

Puno je pozornosti privukao i rijedak intervju koji je mladi Alexandre dao za francuski Point de vue u kojem je govorio i o odnosu s ocem. Istaknuo je da mu smeta kad ga se naziva nezakonitim sinom princa Alberta.

'Kad sam se rodio, nitko od mojih roditelja nije bio u braku i nisu počinili preljub', rekao je Alexandre i dodao da je za njega uvreda kad ga se tako naziva.

Nakon što je u javnost stigla kontroverzna fotografija s rođendana, mnogi su pomislili kako će Charlene sigurno biti pogođena viđenim. Ipak, sada je jasno da par uživa daleko od svega toga.

Princeza Charlene na Korzici
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Princ Albert na Korzici
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, paparazzi su ih fotografirali na ljetovanju zajedno s djecom, 8-godišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom, na Korzici.

Princeza Charlene i princ Albert na Korzici
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tako su sunčani dan provodili na plaži dok se princ okušao u ronjenju, a u jednom su trenutku čak i šetali zagrljeni.

Više fotografija princa Alberta i princeze Charlene, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Princeza Charlene i princ Albert imaju brak pun problema