Prije 19 godina u Hrvatskoj se počela prikazivati jedna od prvih domaćih sapunica, 'Zabranjena ljubav'. Serija je pratila zabranjenu ljubav brata i sestre blizanaca, razdvojenih pri rođenju. Što će biti s mladim ljubavnicima pratili smo kroz čak 850 nastavaka, a osim Petre i Danijela upoznali smo plejadu drugih likova.

Pogledajte kako omiljeni glumci iz Zabranjene ljubavi izgledaju danas, 15 godina nakon kraja serije.

Zoran Pribičević - Danijel

Njegov lik u seriji na kraju je tragično skončao, a Zoran se nastavio baviti glumom. Gledali smo ga u serijama 'Larin izbor', 'Mamutica' i 'Bitange i princeze', pojavio se u nekoliko filmovi te posudio glasove likovima iz crtića.

Danas Zoran ima 40 godina, a u 15 godina koliko je prošlo od emitiranja serije, oženio je novinarku i voditeljicu Alenku Žganjer i dobio dvoje djece.

Zoran Pribičević
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL 

Od početka karijere do danas se ostvario i kao redatelj, ali i kao inovator. Naime, kreirao je interaktivnu mobilnu aplikaciju za djecu 'Pričalica'.

Anita Berisha - Petra

Iako se glumom bavila od djetinjstva, Anita nakon Zabranjene ljubavi nije gradila glumačku karijeru. Nakon što se kratko vrijeme okušala kao voditeljica, danas radi u svojoj struci kao ekonomistica.

U međuvremenu se udala, promijenila prezime i dobila dvoje djece.

Mario Valentić - Borna

Iako je već bio poznato lice jer je osvojio titulu Mistera Hrvatske 2003., uloga Petrinog zločestog polubrata Borne proslavila je Valentića. Nakon nje gledali smo ga u 'Nad lipom 35', 'Plesu sa zvijezdama', ali i nizu domaćih serija. Danas je licencirani trener i influencer, a povremeno se bavi glumom.

Antonija Šola - Tina

Antonija Šola i Mario Regelja na Sajmu vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 

Antonija se pojavila u sve četiri sezone serije, a nakon nje posvetila se glazbenoj karijeri. Uspješna je i autorica pjesama te je surađivala s brojnim pjevačima iz cijele regije. Upravo je ona napisala uvodnu pjesmu serije 'Srce nije kamen', koju je otpjevao Toše Proeski. To je samo jedna u nizu od pjesama koje je napisala za makedonskog slavuja.

Filip Riđički - Matija

Uloga Danijelovog mlađeg brata bila mu je među prvim ulogama, a kasnije se proslavio kao Kipo iz 'Crn-bijelog svijeta. Danas je Filip poznati radijski voditelj i glazbenik.

Marija Kobić - Iva

Ulogu Ive napustila je jer je željela putovati, a godinama kasnije čini se da Marija živi punim plućima i ispunjava svoje snove. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije s egzotičnih lokacija, a živi na čak tri adrese – Zagreb, Bali i Dubai.

Danas je instruktorica joge pa rado objavljuje fotografije povezane uz vježbe.

Jelena Perčin - Ana

Jelena Perčin na L'Adria Story Hall of Fame 2023.
Story Press 

U seriji je glumila fatalnu Anu u koju se Borna zaljubi, a danas je jedno od najpoznatijih domaćih glumačkih imena. Gledali smo je u 'Dobrim namjerama', 'Hitnoj 94', 'Zori Dubrovačkoj' te brojnim filmovima.

Ove godine je objavila da se razvodi od crnogorskog glumca Momčila Otaševića s kojim je dobila kćer i sina. Iz prvog braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem ima kćer.

Više fotografija zvijezdi 'Zabranjene ljubavi' pogledajte u galeriji:

Instagram, Robert Gašpert Zvijezde 'Zabranjene ljubavi'