Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO RADI ELLA DVORNIK NAKON RAZVODA? Iz Istre je otišla u Zagreb, a evo gdje je sve boravila sama s kćerima

Na fotografijama vidimo Ellu i njezine kćeri kako uživaju u različitim aktivnostima.

 Ella Dvornik Izvor: Instagram

Charles Pearce u posljednje je vrijeme stacioniran u Hrvatskoj, točnije u Istri gdje on i njegova uskoro bivša supruga Ella Dvornik imaju kuću. Ella je pak proteklih nekoliko dana boravila u Zagrebu, a na Instagramu je najavila da je vrijeme za povratak u Istru.

'Zagreb dumpy. A sad nakon tri dana haharenja - idemo natrag za Istru', napisala je Ella u opisu fotografije.

 Balie i Lumi Izvor: Instagram

Na fotografijama vidimo Ellu i njezine kćeri kako uživaju u različitim aktivnostima poput odlaska u igraonicu, lunapark, shopping centar, kao i zološki vrt. Podsjetimo, Ella je prošlog mjeseca ekskluzivno za Story potvrdila da je njenom braku s došao kraj.

'Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', otkrila je tada za Story.

 ella i charles Izvor: Instagram

Inače, Ella i Charles upoznali su se u Londonu prije devet godina, a preselili su se u Hrvatsku, točnije u Zagreb, prije nego što su dobili djecu. Zaručili su se u Japanu početkom 2016. godine, a u studenom 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee. Drugu kćer, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije.

Što je sve Ella objavljivala nakon razvoda pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image