Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DAN ZA PAMĆENJE: Evo koji Bloomov čin je toliko oduševio Maju Šuput da ga je nazvala 'povijesnim'

Mališan je nedavno po prvi put krenuo u vrtić, a Maja redovito dijeli njegove dogodovštine.

 Maja Šuput Izvor: Instagram

Ovog ljeta pjevačica Maja Šuput gotovo svakodnevno kombinirala je koncerte i uživanje na putovanju s obitelji. Tako je bilo i ovog vikenda kad je imala nastup u Opatiji, a s njom su u taj prelijepi grad stigli suprug Nenad i sin Bloom, ali i njena majka Danica.

Nakon što su dan proveli uživajući, večer je pjevačica provela radno, a ujutro ju je dočekala najveća 'noćna mora svakog roditelja' - rano ustajanje.

 maja šuput Izvor: Instagram

'To što sam pjevala i jučer i prekjučer do jutra nikom ništa... Jutarnji trk po Opatiji za mojim B', napisala je pjevačica, a u njenoj objavi prepoznali su se svi roditelji koji osjete sve posljedice kasnog odlaska u krevet kad ih zorom probude njihova djeca.

Ipak, bilo je vrijeme za povratak u Zagreb gdje su Maju čekale nove radne obveze, a Blomma - vrtić. Mališan je nedavno po prvi put krenuo u vrtić, a Maja redovito dijeli njegove dogodovštine.

 Bloom Izvor: Instagram

Pjevačica je sada podijelila novu fotografiju gdje vidimo dječaka kako uživa u poslijepodnevnom odmoru. 'Upravo sam dobila sliku. Povijesni dan: prvo spavanja u vrtiću', napisala je Maja u opisu fotografije.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image