Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZGRABIO ME ZA RUKU I STAVIO JE NA SVOJ RASKOPČANI ŠLIC': Slavna glumica progovorila o seksualnom uznemiravanju

Ovo nije prvi put da se Joan dotaknula pikanterija iz svijeta Hollywooda.

 Joan Collins i Percy Gibson su 21 godinu u braku Izvor: Profimedia

Glumica Joan Collins (90) progovorila je o neugodnim iskustvima koje je imala tijekom svoje duge karijere u kolumni za Daily Mail. Osvrnula se i na poznanstvo i odnos s kultnom glumicom i kolegicom Marilyn Monroe.

'Isprva nisam registrirala tko je neugledna plavuša koja sjedi sama za šankom. Stigla sam u Hollywood tek nekoliko mjeseci ranije i još uvijek sam tražila svoj put. Nakon nekoliko trenutaka žena se okrenula prema meni i prilično tužno rekla: 'Htjeli su da igram glavnu ulogu u 'The Girl In The Red Velvet Swing', ali sam prestara.' Film koji je spomenula bila je moja prva glavna uloga otkako sam s 20 godina stigla u SAD. Odjednom mi je sinulo da je ta žena blijedog lica legendarna Marilyn Monroe', započela je glumica.

 Joan Collins pozira na fotografiji Izvor: Profimedia

'Nakon nekoliko martinija, upozorila me na maltretiranje u Hollywoodu i 'vukove u ovom gradu'. Odgovorila sam da sam se već naviknula na njih nakon što sam provela nekoliko godina u britanskoj filmskoj industriji', rekla je Collins. Prisjetila se i skandala s Harveyjem Weinsteinom te onoga što su glumice morale trpjeti kako bi dobile uloge.

Moj prvi susret s kaučem za glumce bio je na audiciji za glavnu ulogu maloljetnice u britanskom filmu 'Vjerujem u tebe' iz 1952. Jedan od producenata imao je toliko neumjesne komentare da sam ga izbjegavala tako što sam se skrivala u ormaru gdje smo držali kostime. Ali nakon trećeg takvog puta, uhvatio me i nagovorio me da prihvatim prijevoz kući u njegovom blještavom Bentleyju. Tijekom vožnje me zgrabio za ruku i stavio je na svoj raskopčani šlic. Užasnuto sam vrisnula i istrgnula svoju ruku iz njegova stiska. 'Što je bilo? Zar ne želiš ulogu?', podsmjehnuo mi se. 'Ne toliko', ispričala je Collins. Naposljetku je Joan dobila spomenutu ulogu zbog redatelja i šefa studija.

 Joan Collins u Londonu Izvor: Profimedia

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Joan dotaknula pikanterija iz svijeta Hollywooda. Svojedobno je govorila i o #MeToo pokretu, a ispričala je i kako joj je ponuđena uloga koja će kasnije postati kultna u Hollywoodu, samo 'ako bude dobra' prema nekim visokorangiranim ljudima.

'Plesala sam s čovjekom koji je bio tadašnji šef studija. Rekao je kako će me smjestiti u stan i osigurati, ne samo da dobivam najbolje uloge u Fox studiju, već i ultimativnu ulogu, onu Kleopatre', ispričala je ova 85-godišnja legenda objašnjavajući kako joj je kultna uloga promaknula jer je odbila nemoralnu ponudu.

 Joan Collins Izvor: Story

O tom specifičnom incidentu raspisala se još 2017. godine kao kolumnistica Daily Maila, a tom prilikom je naglasila kako tako nešto nikada ne bi mogla učiniti. 'Nikada se, baš nikad ne bih mogla pomiriti s time da svoje tijelo predam nekom starom muškarcu u zamjenu za ulogu, pa niti mladome, zapravo nikome. Nikad to ne bih napravila. Nikad pa ni tad', zaključila je tada.

Uloga Kleopatre pripala je tada Elizabeth Taylor, a Joan je nastavila svojim putem, pojavljujući se većinom na televiziji. Zahvaljujući 'Dinastiji', upoznalo ju je svako kućanstvo u svijetu, a uloga Alexis donijela joj je ponovnu veliku medijsku pozornost.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image