Frontmen benda Psihomodo Pop i slikar Davor Gobac rijetko govori o svom privatnom životu, no poznato je da već godinama s obitelji živi u naselju Zaprešić i uživa u mirnom obiteljskom životu.

No, manje je poznato da je Gopčeva supruga Deana također cijeli život na sceni, točnije kao vrhunska balerina koja je plesala u zagrebačkom HNK.

Davor Gobac oženio se 1994. godine
Milan Krkač 

HRT je prije tri godine na svom Facebooku podijelio video pjevača iz 1994. Na njemu se može vidjeti Gobac, njihov sin Vili i njegova supruga.

'Dobro jutro nacijo. Dobro jutro drage bakice, drage didice, drage domaćice. Vi se upravo nalazite u domu Davora Gobca. U toku je jedan doručkić. Evo pošto ja znam da ste vi taj dio publike koji mene uglavnom smatra luđakom, evo možete me vidjeti u jednom normalnom okruženju', rekao je kroz osmijeh tada Gobac.

Gopčeva supruga Deana rodom je iz Zadra, a par se upoznao preko prijatelja. Vjenčali su se 1994., a Davor je jednom prilikom za Story otkrio je kada je najromantičniji.

'Gobac je najromantičniji kad dobije honorare na vrijeme', rekao je poznati glazbenik.

Inače, Deana je po zanimanju balerina, a u stalnom angažmanu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu nalazi se od 1987. Od 1993. ima status solistice baleta, a surađuje i s drugim kazalištima, plesnim i baletnim trupama i skupinama.

Tko je žena Davora Gopca?
Story arhiva 

S baletnim predstavama gostovala je po čitavom svijetu. Tijekom angažmana u HNK, plesala je u gotovo svim naslovima koji su bili na repertoaru. Koreografirala je i balet 'Bez prtljage' koji je u sklopu predstave 'Tko je ugasio svjetlo' dvije sezone bio na repertoaru HNK.

Podsjetimo, par je 1994. dobio sina Vilija koji je odlučio krenuti očevim stopama. Talentirani Vili diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti, a sa svojim bendom 'Donkey Hot' svira po cijeloj Hrvatskoj.

Tko je žena Davora Gopca?
arhiva Storyja 

'Sad sam peta, zadnja godina Akademije i to polako privodim kraju. Nadam se da ću u budućnosti moći spojiti znanja koja sam pokupio studirajući sa svojim bendom Donkey Hot i napraviti nešto što objedinjuje glumu i glazbu. Dovršavamo prvi album i planiramo ga objaviti u idućih nekoliko mjeseci. Primaran mi je bend, ali naravno i sve dobro i kvalitetno što se nađe i otvori u budućnosti', rekao je Vili za Story koji je glumu i glazbu spojio u seriji ‘Počivali u miru’, gdje je glumio bubnjara punk benda.

Više fotografija Davora Gopca pogledajte u našoj galeriji:

Story, Arhiva, Milan Krkač Davor Gobac oženio se 1994. i dobio sina Vilija