Kad je riječ o velikim holivudskim zvijezdama, volimo zamišljati da su jako elegatni, mirisni i njegovani. Sudeći po njihovim vlastitim riječima, ali i svjedočanstvima onih koji su se našli pored njih, iako imaju milijune na računu, pojedini glumci i glumice ne poznaju pojam osobne higijene.

Neki za to imaju 'opravdane' razloge, neki tvrde da nemaju vremena, a nekima to jednostavno nije dovoljno važno da posvete pažnju osobnoj higijeni.

Brad Pitt

Brad Pitt ima novu djevojku Ines de Ramon
Profimedia 

Jedan od onih koji su se žalili na 'nemanje vremena' je Brad Pitt. Možda je na listama najatraktivnijih frajera u Hollywoodu, ali što se higijene tiče, izgovor su mu bila djeca. Drugim riječima, s njih šestero nije uvijek imao vremena za tuširanje i posezao bi za mokrim maramicama kad bi se 'čuo'.

Jake Gyllenhaal

Poznati koji se ne peru i smrde
Profimedia 

I ovaj je glumac otkrio da se ne tušira redovito.

'Sve više vjerujem da nam je kupanje manje potrebno', rekao je u intervjuu za Vanity Fair povodom promocije novog Pradinog parfema.

Mila Kunis i Ashton Kutcher

mila kunis
Profimedia 

Slavni par izazvao je brojne komentare kad su rekli da svoju djecu ne kupaju redovito, odnosno da ih 'ne tuširaju dok ne počnu smrdjeti'. Dodali su da se ni sami ne tuširaju svaki dan, a Mila je dodala da tu naviku vuče još od djetinjstva, jer u rodnoj Ukrajini nije svaki dam imala tople vode.

Smatraju i da svakodnevno tuširanje isušuje kožu pa malo zaziru od sapuna. Glumci se pridržavaju pravila da peru samo pazuhe, intimna područja i stopala. Kutcher je rekao da svaki dan pere 'pazuhe i međunožje, i ništa drugo', te da on i Mila Kunis kupaju svoju djecu samo ako se 'na njima vidi prljavština, inače nema smisla'.

Kristen Bell i Dax Shepard

Kristen Bell i Dax Shepard
Profimedia 

Ovaj glumački par je podržao Kutchera i Kunisovu jer i oni ne kupaju djecu redovito.

'Pet, šest dana u komadu. Mislim, ne smrde', rekao je Shepard, dok je njegova supruga dodala: 'Pa... Ponekad'.

Leonardo DiCaprio

Sve bivše djevojke Leonarda DiCaprija
/ Bestimage / Profimedia 

Jedan od najvećih holivudskih glumaca smatra da korištenje dezodoransa šteti okolišu. Također, ima naviku tuširati se jednom ili dva puta tjedno kako ne bi trošio previše vode.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey i Camila Alves proslavili su sinov 10. rođendan
Profimedia 

Još je jedan od mrzitelja dezodoransa. Toliki da su se čak neki njegovi kolege žalili na njegov neugodan miris. Naime, holivudski ljepotan obožava mirise svog tijela i ne koristi dezodorans više od 20 godina. To ne bi bio toliki problem da se češće tušira i da se ne znoji toliko. McConaugheyju su kolege često prigovarali zbog nehigijene tijekom snimanja, no on ističe da ne namjerava koristiti dezodorans jer ne voli mirisati kao drugi ljudi.

Kristen Stewart

Kristen Stewart i Robert Pattinson upoznali su se na setu 'Twilighta'
Profimedia 

Prva dama na ovoj listi poznata je po vezi s kolegom iz franšize 'Sumrak' Robertom Pattinsonom, a na glasu je kao osoba kojoj je osobna higijena prilično strana. Glumica je navodno kosu prala jednom u nekoliko tjedana, a zube pere samo jednom dnevno, no i to zna preskočiti. Robertu je njen nedostatak higijene smetao, ali ne pretjerano jer je i on sam priznao da se rijetko tušira.

Julia Roberts

Julia Roberts pazi na svoju prehranu.jpg
Instagram 

Njeni motivi su isti kao i DiCaprijevi - zaštita okoliša. Rjetko se tušira kako bi potrošila što manje vode, a kaže da ne voli koristiti dezodorans zbog čega često ima neugodan miris.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je operirala nos i nije požalila
Profimedia 

Bivša cimerica Nancy Balbierer otkrila je da je ljubimica Amerike depilirala bikini zonu na kauču u njihovoj dnevnoj sobi, a u grudnjake je trpala pileće medaljone kako bi joj poprsje izgledali zamamnije.

Iako je Jennifer o tim tvrdnjama nije oglašavala, a prilično je sigurno da takve stvari više ne radi.