Zagrebačka špica i ovog je vikenda bila prilično živahna, a među brojnim šetačima centrom Zagreba našla su se i neka poznata lica.

Špicom je prošetao i ministar Vili Beroš u pratnji svoje supruge Jasminke, inače odgojiteljice u vrtiću, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Jasminka Beroš i Vili Beroš u šetnji špicom
Emica Elveđi/PIXSELL 

Par je bio dobro raspoložen. Beroš se smijao i družio s prolaznicima, a Jasminka je u naručju nosila dijete.

Bračni par Beroš ima dvoje djece, 22-godišnju Lauru koja studira pravo i 20-godišnjeg sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima 34-godišnju kćer Lanu.

Jasminka je Vilija upoznala davne 1992. godine i to koju godinu nakon razvoda, a osam godina kasnije par se vjenčao u crkvi svete Katarine u Zagrebu.

Vili Beroš i Jasminka Beroš zajedno su od 1992. godine
Milan Sabic/PIXSELL 

U to vrijeme, Beroš je bio mladi liječnik na specijalizaciji u Vinogradskoj bolnici, a tamo je palo upoznavanje. Već nakon prve kave je zaiskrilo među parom, a ljubav traje i danas.

'Moja supruga je izrazito poštena osoba i inzistira da na tim načelima funkcioniramo u obiteljskom skladu. Kaže mi da bih ponekad trebao smiriti svoj južnjački temperament. Iz obiteljskog sklada crpim snagu za daljnji rad. Kći, koja je starija i studira pravo, je blagi kritičar i na tome joj, kao i svim ljudima koji me kritiziraju, zahvaljujem, a sin mi je bezrezervna i najveća podrška', rekao je jednom za 24sata.

Više fotografija Vilija Beroša i supruge pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Vili Beroš i supruga Jasminka