Maja Šuput sa svojim fanovima gotovo od samog njegovog rođenja rado dijeli zgode i nezgode svog sinčićaBlooma Tatarinova kojem nije dugo trebalo da postane najpoznatija beba u Hrvatskoj.

Mališan je nedavno krenuo u vrtić, a Maja je ovih dana pokazala da je tamo i prvi put prespavao te je s fanovima objavila slatku fotografiju svog usnulog sinčića.

No, to ne znači da se Bloom ne zabavlja i kod kuće pa je pjevačica pokazala kako se Bloom igra u dječjem autiću, a na glavi je nosio i kacigu.

'A kaj će ti kaciga doma?', upitala ga je Maja, a on ju je pogledao tako zbunjeno i zaprepašteno da se morala nasmijati.
'Sigurnost u vožnji', zaključila je.

Bloom Tatarinov u autiću
Instagram 

Na sljedećoj je snimci pohvalila Bloomovu frizuru koja pomalo podsjeća na kacigu pa komentirala: 'Je li ti pala kaciga? Daj si pomakni tu svoju lijepu kosu', a Bloom je to odmah i učinio.

Bloom Tatarinov
Instagram 

Na Instagramu je objavila i snimku na kojoj vidimo kako Bloom veselo pleše.

Bloom Tatarinov
Instagram 

'Vikend vibes. Ja po noći, on po danu', napisala je Maja uz objavu ispod koje su mnogi zaključili da je Bloom pravi mamin nasljednik.

'Mini kopija Maje, preslatki dječačić', 'Mala mamina kopija, baš je medeni', 'Budući superstar', 'Materin 1/1', bili su neki od komentara.

Više slatkih Bloomovih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov sa slamnatim šeširom