Manifestacija STORY PINK FEST koju već tradicionalno organiziraju udruga P.I.N.K. - life i brend Story na spektakularan je način, obojivši i ove godine srce grada u ružičasto, zaokružila projekt 'Story Pink' koji se provodi tijekom listopada pod geslom Sačuvajmo zdrave dojke. Cilj je projekta osvještavanje javnosti o važnosti prevencije te prikupljanje sredstava za rad Udruge.

Događaj koji je započeo u 10 sati, istovremeno na dvije lokacije u Zagrebu, u parku Zrinjevac te na Cvjetnom trgu podržali su partneri dm Hrvatska, PBZ Card te Croatia poliklinika. Nakon što su na Zrinjevcu uvodno poslali poruke o važnosti prevencije i samopregleda, sve u svrhu ranog otkrivanja ove zločudne bolesti koje može spasiti život, sudionici programa su se u 'ružičastoj povorci' praćeni brojnim građanima, uputili prema Cvjetnom trgu gdje je upriličena donatorska akcija s edukativnim sadržajima i glazbenim nastupima, među kojima je bio i onaj pjevača Roka Vuškovića.

Story PINK 2023 web_RG (146).JPG
Story Press 

'Sve što je u humanitarnom karakteru i sve što je napravljeno da osvijesti ljude o nekim bitnim stvarima, uvijek ću podržati. Ovakve manifestacije bitne su kako bi se ljudi mogli osvijestiti i malo se bolje brinuti sami za sebe', kazao je Roko.

Roka uskoro očekuje izazak novog albuma za kojeg se vrše posljednje pripreme. 'Promocija je početkom 11. mjeseca, a sad izlazi i zadnji single. Drago mi je da sam zaokružio tu priču koju radim pet godina i to može biti samo poticaj da nastavim i dalje stvarati glazbu i da što prije dođem i do drugog albuma', kazao nam je.

Story PINK 2023 web_RG (145).JPG
Robert Gašpert 

Podsjetimo, glazbenik je prošlog mjeseca u zagrebačkoj crkvi Sveta Mati Slobode izmijenio bračne zavjete s magistricom primarnog obrazovanja Nikolinom Petrov i sada uživa u prvim bračnim danima.

'Preporučam svima haha, to je najljepši osjećaj na svijetu. Smatram da je balans između privatnog i poslovnog života najbitnija i najljepša stvar na svijetu, to svi nekako želimo. Kad nađeš osobu za sebe, to je uistinu lijepo i sve ostalo što dođe nakon toga može biti samo blagoslov', započeo je Roko i nastavio:

Roko Vušković
Maja Šitum/Epic Pictures 

'Od prvog dana sam znao da je to to i nekako kad smo se vjenčali, to je samo postalo stabilnije i čvršće. Stvari dođu na svoje, svemir oko tebe se smiri i stvari postanu staloženije, kao da si ušao u neku mirnu luku gdje nema vjetra, nema ničega i našao si neki dobar temelj da sagradiš nešto u životu s pravom osobom', zaključio je Roko.

Atmosferu sa Story Pink Festa pogledajte u galeriji.

Story Press Story Pink Fest - nastupi