Kate Middleton je navodno ostala slomljenog srca zbog odluke svog supruga princa Williama o budućnosti njihovog najstarijeg djeteta i budućeg prijestolonasljednika, princa Georgea.

Naime, još u lipnju ove godine princ i princeza od Walesa snimljeni su sa svojim sinom u sjedištu koledža Eton što je potaknulo nagađanja o tome da će George pohađati istu školu kao nekad njegov otac i stric Harry.

Princ William i Kate Middleton s obitelji u Westminsterskoj opatiji.jpg
Profimedia 

Izvor blizak obitelji za britanske je medije sad otkrio da je Kate napokon prihvatila činjenicu da je Georgeova sudbina napustiti dom i školovati se u internatu, no da se ne veseli danu kad će se ta sudbina početi ostvarivati.

Kate se dugo nije htjela složiti sa suprugom da pošalju sina od sebe, iako je to tradicija. Ona smatra da je slanje sina u takvu instituciju protivno njihovim nastojanjima da moderniziraju monarhiju. Osim toga, George će joj očajnički nedostajati. Ona i William su se oko toga godinama svađali, no on je naposljetku pobijedio’, ispričao je anonimni izvor za Express.

Kralj Charles pozirao s nasljednicima
Instagram 

Princ William je ranije pohađao školu Berkshire gdje je boravio tijekom tjedna, a vikendima je posjećivao obitelj u Windsoru. Kate je, kako tvrdi izvor, nevoljko pristala na želju malog Georgea da ‘bude baš kao njegov otac’ i pohađa otmjenu školu Eton.

‘Ipak, slomljeno joj je srce. Nju su strašno zlostavljali tijekom boravka u njenom prvom internatu i ne može podnijeti pomisao da će George morati propatiti kroz to’, ispričao je izvor za In Touch Weekly.

Princ George imat će važnu ulogu u krunidbi kralja Charlesa
Profimedia 

Srećom, Kate ima još nekoliko godina svog sina samo za sebe budući da učenici školovanje u Etonu započinju tek s 13 godina. George će, ako se zaista upiše u tu školu, baš kao i njegov otac, moći svoju obitelj posjećivati vikendima, a sve će olakšati činjenica da je škola od njihove kuće udaljena samo 9 minuta vožnje pa će mališan moći provoditi puno vremena sa svojim roditeljima te bratom i sestrom.

Više fotografija djece Kate i Williama pogledajte u galeriji: 

Profimedia Princ George, princ Louis i princeza Charlotte, djeca princa Williama i Kate Middleton