Bosanskohercegovački glazbenik Dino Merlin nedavno je rasprodao tri zagrebačke Arene, a ove subote usrećio je jednu ženu svojom velikodušnom i nesebičniom gestom.

Kako prenosi portal 072info, Dino je došao u jednu ljekarnu u Sarajevu i nepoznatoj ženi platio račun za njezine lijekove i oduševio brojne obožavatelje.

Dino Merlin
Marko Lukunić/PIXSELL 

'Nemojte njoj naplatiti, ja ću to platiti', rekao je Dino. Žena se iznenadila pa pjevaču rekla da je riječ o skupljim lijekovima, što Merlinu nije smetalo. 

'Sve je u redu, ja ću platiti', rekao joj je potom pjevač.

Njegova je gesta oduševila i njegove brojne obožavatelje, a Dino je ovim potezom, kako brojni misle, pokazao da ga slava nije promijenila.

Dino Merlin platio nepoznatoj ženi lijekove
Story 

Podsjetimo, legendarni pjevač uskoro će nastupati u zagrebačkoj Areni, čak četiri puta. Početkom srpnja su u prodaju puštene ulaznice za prvi koncert i rasprodale se u manje od 24 sata

Potom je najavljen i drugi koncert 9. prosinca za koji su se karte prodale u osam sati

Dino Merlin
željko vidinović 

Budući da interes javnosti ne jenjava, jer još tisuće i tisuće ljudi iz Zagreba i okolice žele sačuvati za uspomenu djelić ovakve glazbene čarolije, objavljeni su termini trećeg i četvrtog koncerta.

'Još jedna krasna vijest. Nemam riječi kako da kažem koliko mi sve ovo znači. Beskrajno sam zahvalan svojoj dragoj publici. Naše druženje u prosincu bit će svjedočanstvo jednog vremena', poručio je Dino Merlin hrvatskoj publici.