Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow oglasili su se povodom smrti svog kolege iz serije 'Prijatelji', Matthewa Perryja. Slavna šestorka zajedno je glumilia punih 10 godina, od 1994. do 2004. godine i zajedničkim snagama napravila najpopularniji sitcom svih vremena.

Prijatelji
Profimedia 

'Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od kolega. Mi smo obitelj. Imamo toliko toga za reći, ali upravo sada ćemo odvojiti trenutak kako bi tugovali i obradili ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Za sada su naše misli i naša ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta', izjavila je slavna petorka iz 'Prijatelja'.

Vijest o iznenadnoj smrti glumca Matthewa Perryja dirnula je javnost, a mnoge poznate osobe sada se opraštaju s kolegom i prijateljem koji je u životima mnogih ostavio neizbrisiv trag. Jedna od njih bila je i još jedna Perryjeva kolegica iz 'Prijatelja', Maggie Wheeler, koja se od glumca oprostila emotivnom objavom na Instagramu, a u seriji je glumila urnebesnu Janice.

matthew perry
David Livingston / Getty images / Profimedia 

'Koji gubitak. Nedostajat ćeš svijetu, Matthew Perry. Radost koju si donio mnogima u svom prekraktom životnom vijeku, živjet će i dalje. Zahvalna sam na svakom kreativnom trenutku kojeg smo podijelili', napisala je.

Podsjećamo, glumac je u subotu oko 16 sati pronađen mrtav u svojoj kući u Los Angelesu, a imao je 54. godine.