Mnogi će se složiti kada kažemo da Nina Badrić nikada nije bolje izgledala. Pjevačica je nedavno objavila nekoliko fotografija na Instagramu i raspametila brojne obožavatelje, ali i kolege.

Badrić je pozirala u zanumljivoj crnoj kratkoj haljini s metalik resicama preko koje je prebacila oversized smeđi kauput. Na licu je imala decentan make up, a kosu je raspustila u opuštene valove. Inače, Nina već neko vrijeme nosi lob frizuru koja joj savršeno pristaje.

U komentarima su joj se javile brojne poznate Hrvatice poput Lane Jurčević, Ivane Husar, Leonarde Lončar i Marijane Batinić, koje se nisu mogle načuditi tome koliko prekrasno Nina izgleda. 'Lijepo moje', 'Divnoćo', 'Prekrasna si', 'Gori sve', bili su tek neki od komplimenata koje je Nina 'zaradila' na Instagramu.

Pjevačica je inače poznata po svom uvijek elegantnom izgledu. Njezin stil može se opisati kao ženstven i profinjen, a Nina je nerijetko modna inspiracija ženama diljem regije.

Nina Badrić
Instagram 

Posebice jer u svom ormaru, uz skupe dizajnerske komade ima i najljepše komade iz high street dućana koji su nam svima dostupni. Više Ninih fotografija, kao i odjevnih kombinacija, pogledajte u našim galerijama.

Instagram Nina Badrić s godinama izgleda sve ljepše.

Instagram Nina Badrić u odličnim odjevnim kombinacijama.