Pjevačica Nina Badrić voli na društvenim mrežama istaknuti kako je jako vezana za obitelj. Iako često podijeli uspomene na pokojnog oca Simu, majku uglavnom krije od očiju javnosti.

Izgleda kako je pjevačica napravila iznimku i ipak odlučila podijeliti fotografiju nje na društvenim mrežama i time oduševila svoje pratitelje.

nina badric.jpg
Instagram 

Pjevačica je na svom Instagram storyju objavila fotografiju majke Mile, koja se rijetko pojavljuje s njom u javnosti, a još rjeđe završi na društvenim mrežama, gdje je Nina veoma aktivna.

Majka Nine Badrić njezina je najveća podrška.
Instagram 

Majka Mila je za šetnju gradom bila odjevena u crno, a u ruci nosila torbicu. Uz fotografiju pjevačica je dodala gif s emotikonima srca i napisala 'mama'.

Inače, pjevačica često ističe koliko joj je važna podrška obitelji i bližnjih. Inače, Nina ima sestre Sunčicu i Dijanu s kojima je jako povezana. 

Nina Badrić i Sunčica Badrić
Instagram 

Podsjetimo, otac Nine Badrić, Simo Badrić, preminuo je 2013. godine od posljedica srčanog udara, nakon čega se Nina nakratko povukla iz javnosti.

'Svatko tko je izgubio nekoga tko mu je dio obitelji zna koliko je to teško i bolno. Svatko tko je to prošao zna da je to kao otkidanje jednog dijela sebe. S obzirom na to da ja vjerujem da negdje gore postoji neki savršeniji život, vjerujem da ćemo se svi opet jedanput zagrliti gore. Tako da, u tom smislu, zahvalna sam što sam svog oca mogla voljeti 73 godine, odnosno on mene 42 godine i ja pamtim te lijepe trenutke', otkrila je Nina za InMagazin nedugo nakon očeve smrti.