Nives Celzijus jedna je od zvijezda nove dramske serije s elementima humora 'San snova', koja se emitira na RTL-u. Nives je sada podijelila fotografije sa seta na kojima vidimo kako ljudi kolegu glumca, Petar Baljka.

'Al' naše face nakon što smo otkriveni', napisala je Nives uz fotografiju. 

Nives Celzijus.PNG
Instagram 

Podsjetimo, 41-godišnju pjevačicu, članicu žirija raznih showova, glumicu i spisateljicu smo nedavno susreli u zagrebačkom Jadran filmu prilikom predstavljanja serije gdje smo porazgovarali o novoj ulozi koju tumači.

'Lik se zove Nives, ali ne glumim sebe, to je slučajno ispalo. Nives je jedna pomalo naivna i nesigurna osoba, ali dosta fatalna za muški rod, čega nije svjesna. Sviđa mi se što joj je društveni život dosta bogat za razliku od moje realnosti, pa kao mislim si: 'Uuuu napokon mi se nešto događa, neka ljubav, strast, ima dosta strasti u seriji i scenama tako da to su ovi neki zabavni dijelovi. Vrlo je odana i hraba u ljubavi' kazala je Nives.

Nives C
Instagram 

Serija obuhvaća puno različitih aktualnih tema, među kojima je i nogomet, s kojim je Nives itekako upoznata. Naime, Nives je bila u braku s bivšim nogometašem s kojim je dobila dvoje djece, sina Leonea i kći Taishu.

'Zanimljivo mi je raditi tu komparaciju stvarnog života i serije i mogu čak reći da su neki momenti zaista realistični i životni. Bilo je masu nekih asocijacija: 'Uh ovo me podsjeća na ovo, ovo me podsjeća na ono' mislim ja vjerujem da je svaka sličnost sa stvarnim osobama zaista slučajna, ali bit će jako jako zabavno, i nama i gledateljima' poručila je Nives.