Lana Jurčević na TikToku je objavila video na kojem provjerava svoju težinu na vagi. Kada stane na vagu, pjevačica svojim trudničkim trbuhom sakrije brojku na vagi, a onda krene zvuk smijeha preko videa.

'Kad me pitaju koliko sam se udebljala', napisala je Lana u opisu profila. Video je nasmijao brojne pratitelje koji su joj komentirali: 'Kad beba dođe, uz taj tempo sve će brzo otići', 'Zar je bitno kad si predivna?', 'Nije važno, brzo budeš smršavjela', pisali su joj.

@lalana

‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️ sta mislite?

♬ Funny Laugh no no no - Sound Effect

Podsjetimo, pjevačica je nedavno na Instagramu najprije podijelila fotografiju na kojoj njen partner Filip Kratofil drži krunicu na njenom trbuhu, dok se nalaze u bolničkoj sobi. Iz te fotografije bilo je jasno da iza njih, ali i pred njima nisu laki dani.

Potom je Lana podijelila video svojih bolničkih dana te otkrila da je primila desetke doza antibiotika, ali i da ima snage za sve dok god srce njene bebe kuca. Brojne žene nakon toga su joj se javile, naročito one koje su prošle isto što i ona.

Lana Jurčević
Instagram 

'Kad mi netko kaže: Zašto si objavljivala ove sve stvari do sada, kad ne znaš ishod? A kad ga znaš? Tko ti išta garantira u životu? Stalno radno mjesto do kraja života? Partnera do kraja života? Uspješnu trudnoću, zdravo dijete? Čiji život je predvidiv? Milijun nepoznanica nam je svaki dan na putu...', poručila je Lana.

Više Laninih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Lana Jurčević promiče body positivity