Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROŠLI SU PAKAO: Dino Merlin suprugu je 'oteo' na dan vjenčanja, a još uvijek pati zbog onog što mu je tada rekla

Samozatajnu Amelu rijetko viđamo u javnosti..

 Dino-Merlin.jpg Izvor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dino Merlin jučer je 'zapalio' publiku u beogradskoj Štark Areni, i još jednom potvrdio dugogodišnji status regionalne zvijezde. Premda je u karijeri postigao zavidan uspjeh, Merlinov je imao trnovit životni put. Odrastao je u siromaštvu, a kada je imao sedam godina, otac je napustio njega i majku. Zbog financijskih poteškoća vrlo rano je morao početi raditi, a tugu je liječio stihovima, piše Stil.

'Mama se trudila dati nam sve što je bilo u njenoj moći, tako da ipak nismo previše ispaštali. Imao sam bicikl, polovne skije i jabuku svake večeri prije spavanja, što je, zapravo, dosta. Mnogi u ono doba nisu imali ni to', rekao je Dino Merlin za Informer.ba.

 Dino Merlin Izvor: Marko Lukunić/PIXSELL

U sretnom braku sa suprugom Amelom je već 35 godina, a zajedno imaju kćer Naidu i sina Hamzu. Premda su danas skladna obitelj, nije mu bilo lako osvojiti je. Naime, Amela je rođena u bogatoj obitelji, pa se njeni roditelji nisu slagali s kćerinim izborom partnera. Kako ljubav sve pobjeđuje, tada dvadesetogodišnja Amela, tajno se udala za Dinu, pa preselila kod njega i njegove majke.

'Borili smo se, krili, ali nas nitko nije mogao rastaviti. Nakon pet godina tajno smo se vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra, koja je bila kuma. Matičarkin govor bio mi je predugačak, stalno sam gledao na vrata da netko ne naiđe i pokvari našu sreću', priznao je jednom.

Roditelji s Amelom nisu htjeli razgovarati čak šest mjeseci, ali na kraju su ipak popustili te su danas u odličnim odnosima. Dino nije nije htio odustati od glazbe, što je često predstavljalo problem njegovom braku, jer nitko nije mogao naslutiti koliki će uspjeh ostvariti. Kako kaže, dan kada mu je Amela rekla da ga voli smatra jednim od najvažnijih dana u životu. Njihova se ljubav nikad nije suočavala s većim problemima i skandalima, a zaljubljen je jednako kao prvog dana, 8. kolovoza 1979. godine. 

Na medeni mjesec otišli su u Dubrovnik, a kada su se vratili dočekala ih je realnost. Legendarni pjevač za Ekskluziva.ba ispričao je kako nikada neće zaboraviti trenutak kad se nakon prve turneje po Jugoslaviji vratio kući praznih džepova i gladan.

'Moja žena stajala je na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: 'Jesi li nam nešto donio? Nemam za mlijeko'. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer ništa nisam zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: 'Da, donio sam sto maraka'. 

Više fotografija poznatog pjevača, pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image